ehsangold 25 ارسال شده در 15 اسفند، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، 2016 با سلام خدمت همه عزیزان یک مشکل شایع no sim card in s6 عنوان تاپیک از آن جهت لاتین ثبت کردم چون دیدم در دنیا افراد زیادی وجود دارند دارای این مشکل هستند و راه حل مناسبی برای آن ارایه نشده است تا مورد استفاده همگان قرار گیرد من لازم میدونم تشکر کنم از استاد عزیز ایلیا که در حل این مشکل بنده رو کمک های زیادی کردند بریم سراغ آموزش 1.دوستان لطفا استقبال کنند تا آموزش رو قرار بدم این روش در جایی ندیدم چند نفر هم مدعی حل کردن بودن اعلام کردند توی اندروید 6نتونستن حتی با دانگرید ولی حل میشه راحت مردان بزرگ و خوش قلب دکمه تشکر را خواهند زد لینک ارسال
K47EH 13 ارسال شده در 15 اسفند، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، 2016 اره منم تا حالا 10 تا بیشتر اومده این مشکل رو داشته هیچکدوم حل نشده لینک ارسال
gsmm70 10 ارسال شده در 16 اسفند، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، 2016 با سلام خدمت همه عزیزان یک مشکل شایع no sim card in s6 عنوان تاپیک از آن جهت لاتین ثبت کردم چون دیدم در دنیا افراد زیادی وجود دارند دارای این مشکل هستند و راه حل مناسبی برای آن ارایه نشده است تا مورد استفاده همگان قرار گیرد من لازم میدونم تشکر کنم از استاد عزیز ایلیا که در حل این مشکل بنده رو کمک های زیادی کردند بریم سراغ آموزش 1.دوستان لطفا استقبال کنند تا آموزش رو قرار بدم این روش در جایی ندیدم چند نفر هم مدعی حل کردن بودن اعلام کردند توی اندروید 6نتونستن حتی با دانگرید ولی حل میشه راحت جاااااااااااااان؟ًینی حل میشه اینننننن؟اندروید 6؟؟؟؟ اگه میشه لطفا قرار بدید ممنون میشیم واقعا درگیرشم لینک ارسال
nokia5800 15 ارسال شده در 16 اسفند، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، 2016 با سلام خدمت همه عزیزان یک مشکل شایع no sim card in s6 عنوان تاپیک از آن جهت لاتین ثبت کردم چون دیدم در دنیا افراد زیادی وجود دارند دارای این مشکل هستند و راه حل مناسبی برای آن ارایه نشده است تا مورد استفاده همگان قرار گیرد من لازم میدونم تشکر کنم از استاد عزیز ایلیا که در حل این مشکل بنده رو کمک های زیادی کردند بریم سراغ آموزش 1.دوستان لطفا استقبال کنند تا آموزش رو قرار بدم این روش در جایی ندیدم چند نفر هم مدعی حل کردن بودن اعلام کردند توی اندروید 6نتونستن حتی با دانگرید ولی حل میشه راحت قبلن لاگ دادن توی هاستینگ که حل کردن از بچه های تبریز فکر کنم اقای جابر بودن ولی خیلی لاگشون پیچیده بود و الان خیلی خوشحالم که به کمک استاد بزرگ اقا ایلیا و شما دوست عزیز این مشکل رفع شده بی صبرانه منتظر اموزش هستیم زنده باشید ً@*&،8ً@*&،8ً@*&،8 لینک ارسال
K47EH 13 ارسال شده در 16 اسفند، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، 2016 ممنون بزارید لینک ارسال
jenabictak 10 ارسال شده در 17 اسفند، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، 2016 بی صبرانه منتظر هستم، گوشی خودم این مشکل رو دارهً@*&،+63 لینک ارسال
gsmm70 10 ارسال شده در 1 فروردین، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، 2017 مهندس این پست نمیخواد تکمیل بشه؟؟؟؟خیلی وقته درگیرشم کاش دوستان یه فکری بکنند لینک ارسال
علیرضا شاهرخی 1,017 ارسال شده در 1 فروردین، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، 2017 ماهم منتظریم احسان جان خرید و شارژ فوری جم و کردیت بازی های موبایلی تمامی بازی های آنلاین لینک ارسال
jenabictak 10 ارسال شده در 23 فروردین، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، 2017 این مطلب رو میشه جزؤ اون دسته مطالب اسپم به جهت جزب بازدید کننده و یا حتی جذب دکمه ی پسندیدم قرار داد؟؟؟؟؟ لینک ارسال
nokia5800 15 ارسال شده در 23 فروردین، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، 2017 با سلام خدمت همه عزیزان یک مشکل شایع no sim card in s6 عنوان تاپیک از آن جهت لاتین ثبت کردم چون دیدم در دنیا افراد زیادی وجود دارند دارای این مشکل هستند و راه حل مناسبی برای آن ارایه نشده است تا مورد استفاده همگان قرار گیرد من لازم میدونم تشکر کنم از استاد عزیز ایلیا که در حل این مشکل بنده رو کمک های زیادی کردند بریم سراغ آموزش 1.دوستان لطفا استقبال کنند تا آموزش رو قرار بدم این روش در جایی ندیدم چند نفر هم مدعی حل کردن بودن اعلام کردند توی اندروید 6نتونستن حتی با دانگرید ولی حل میشه راحت نیستی اقا خیلی وقته منتظریم لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.