BAHMAN 48 ارسال شده در 9 تیر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، 2015 میلاد فرخنده و با سعادت اسوه تمام عیار مکارم و قله رفیع فضائل صدیقه کبری ، حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها) هفته ی بزرگداشت مقام زن و روز مادر را به همه مادران تبریک و تهنیت میگوئیم . . . Bahman59547@Gmail.com ------------------------------------------------------------------------------------------------------------- لینک ارسال
gebal 57 ارسال شده در 9 تیر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، 2015 مادر نگاه خسته و تاریکت با من هزارگونه سخن دارد با صد زبان به گوش دلم گوید رنجی که خاطر تو ز من دارد دردا که از غبار کدورت ها ابری به روی ماه تو می بینم سوزد چو برق خرمن جانم را سوزی که در نگاه تو می بینم چشمی که پر زخنده ی شادی بود تاریک و دردناک و غم آلودست جز سایه*ی ملال به چشمت نیست آن شعله*ی نگاه، پر از دود است آرام خنده مــی زنــی و دانم در سینه*ات کشاکش طوفان است لبخــنـــد دردنـاک تو ای مـــادر سوزنده تر ز اشک یتیمان است تلخ است این سخن که به لب دارم مادر بلای جـــان تو مـــــن بودم امّا تو ای دریغ گمان بردی فرزند مهربـان تو من بودم چون شعله*ای که شمع به سر دارد دائم ز جســم و جـــان تـو کاهیــدم چون بت تو را شکستم و شرمم باد با آن که چون خــــدات پــرستیــــدم شرمنده من به پای تو می افتم چون بر دلم ز ریشه گنه باریست مــادر بــلای جان تو من بودم این اعتراف تلخ گنــــه باریست علی شریعتی لینک ارسال
مدیریت کل سایت ILYA20 2,097 ارسال شده در 9 تیر، 2015 مدیریت کل سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، 2015 بنده هم به تمامی مادران ایرانی و همچنین زنان زحمت کش تبریک میگویم=))... امیدوارم همه دوستان هوای مامانشون رو داشته باشن واقعا هدیه گرانبهاییست... موفق باشید اگه این پست بهت کمک کرد دنبال دکمه تشکر نگرد . بجاش تو هم به جامعه آزادت کمک کن. لینک ارسال
Cortana 84 ارسال شده در 9 تیر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، 2015 مبارک انشالا بتونیم زحمات تمام مادرای عزیزمون رو قسمت کوچیکی ازش رو جبران کنیم... هدیه هم یادتون نره بخرید............ لینک ارسال
tandisgonbad 12 ارسال شده در 9 تیر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، 2015 سلام این روز فرخنده رو به تمام ظرف شور های عزیز تبریک میگم لینک ارسال
perspolis 17 ارسال شده در 9 تیر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، 2015 تبریک عرض میکنم ولادت حضرت فاطمه و روز زن رو =p~ لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.