younes1991 10 ارسال شده در 14 اسفند، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، 2016 سلام گوشی من zte balad c310 بود من گوشی رو گرفتم روت کردمش و بعد فایل سیستم چندتاش پاک شد بعد به زحمت زیادی از سایت سازنده رام ها گرفتم که بیلدش با مال من یکی بود ولی از طریق ریکاوری ارور زمان و ارور 7 میداد و بعد تصمیم به نصب ریکاوری کاستوم گرفتم الان ریکاوری بالا نمیاد ولی گوشی بالا میاد و من از طریق Adbگوشی رو به حالت fastboot میبرم ولی ریکاوری هی عوض میکنم ریکاوری مناسبی کار کنم. هیچ برنامه رو نمیتونم رو گوشی نصب کنم- از طریقAdb هم نمیشه دفترچه تلفن گوشی بالا نمیاد- هیچ برنامه نمی تونم نصب کنم- رام رسمی نصب نمیشه- ریکاوری رو هم ندارم - حالا ریکاوری کاستوم گوشی منم موجود نیست ؟ راه کاری هست بتونم از این گوشی استفاده کنم ؟ لینک ارسال
مدیریت کل سایت ILYA20 2,097 ارسال شده در 14 اسفند، 2016 مدیریت کل سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، 2016 سلام گوشی من zte balad c310 بود من گوشی رو گرفتم روت کردمش و بعد فایل سیستم چندتاش پاک شد بعد به زحمت زیادی از سایت سازنده رام ها گرفتم که بیلدش با مال من یکی بود ولی از طریق ریکاوری ارور زمان و ارور 7 میداد و بعد تصمیم به نصب ریکاوری کاستوم گرفتم الان ریکاوری بالا نمیاد ولی گوشی بالا میاد و من از طریق Adbگوشی رو به حالت fastboot میبرم ولی ریکاوری هی عوض میکنم ریکاوری مناسبی کار کنم. هیچ برنامه رو نمیتونم رو گوشی نصب کنم- از طریقAdb هم نمیشه دفترچه تلفن گوشی بالا نمیاد- هیچ برنامه نمی تونم نصب کنم- رام رسمی نصب نمیشه- ریکاوری رو هم ندارم - حالا ریکاوری کاستوم گوشی منم موجود نیست ؟ راه کاری هست بتونم از این گوشی استفاده کنم ؟ . سلام و درود . اسکرین شات از فریموری که از شرکت سازنده دریافت کرده اید را قرار دهید. موفق باشید اگه این پست بهت کمک کرد دنبال دکمه تشکر نگرد . بجاش تو هم به جامعه آزادت کمک کن. لینک ارسال
مهدی قلی پور 19 ارسال شده در 14 اسفند، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، 2016 سلام گوشی من zte balad c310 بود من گوشی رو گرفتم روت کردمش و بعد فایل سیستم چندتاش پاک شد بعد به زحمت زیادی از سایت سازنده رام ها گرفتم که بیلدش با مال من یکی بود ولی از طریق ریکاوری ارور زمان و ارور 7 میداد و بعد تصمیم به نصب ریکاوری کاستوم گرفتم الان ریکاوری بالا نمیاد ولی گوشی بالا میاد و من از طریق Adbگوشی رو به حالت fastboot میبرم ولی ریکاوری هی عوض میکنم ریکاوری مناسبی کار کنم. هیچ برنامه رو نمیتونم رو گوشی نصب کنم- از طریقAdb هم نمیشه دفترچه تلفن گوشی بالا نمیاد- هیچ برنامه نمی تونم نصب کنم- رام رسمی نصب نمیشه- ریکاوری رو هم ندارم - حالا ریکاوری کاستوم گوشی منم موجود نیست ؟ راه کاری هست بتونم از این گوشی استفاده کنم ؟ دوست عزیز خودت رو خسته نکن و به یه تعمیرکار مجرب مراجعه کن تا درکمترین زمان ممکن مشکلت رو حل کنه تااسیبی به گوشیت نزدی. یاعلی لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.