ehsangold 25 ارسال شده در 14 اسفند، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، 2016 با سلام یه j500f دوسیم کارت برام اوردن همکار خواسته سریال چنج کنه نتونسته حالا که برا من اوردن سریال نداره منم میخام سرت رایت کنم ارور ریست mslمیده با زدتری ایکس نخسه 27 ریست mslزدم و در پایان کار اوکی داد که ریست شده ولی باز میخام certبزنم مجددا ارور ریست ام اس ال میده در حالی که ریست کردم وایپ هم کردم بعد ریست فایده نداشت چندین بار عمل ریست تکرار کردم فایده نداشت دوستان لطفا راهنمایی کنید مردان بزرگ و خوش قلب دکمه تشکر را خواهند زد لینک ارسال
sanjabak1368 57 ارسال شده در 14 اسفند، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، 2016 با سلام یه j500f دوسیم کارت برام اوردن همکار خواسته سریال چنج کنه نتونسته حالا که برا من اوردن سریال نداره منم میخام سرت رایت کنم ارور ریست mslمیده با زدتری ایکس نخسه 27 ریست mslزدم و در پایان کار اوکی داد که ریست شده ولی باز میخام certبزنم مجددا ارور ریست ام اس ال میده در حالی که ریست کردم وایپ هم کردم بعد ریست فایده نداشت چندین بار عمل ریست تکرار کردم فایده نداشت دوستان لطفا راهنمایی کنید روت کنید و enable uart رو بزنید اگه بازم نشد دنبال فایل j500f msl بگردید !!! لینک ارسال
ehsangold 25 ارسال شده در 14 اسفند، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، 2016 روت کنید و enable uart رو بزنید اگه بازم نشد دنبال فایل j500f msl بگردید !!! این فایل هم تو انجمن خودمون بود زدم اما فایده ای نداشت بازم مشکل پا برجاس لطفا راهنمایی کنید مردان بزرگ و خوش قلب دکمه تشکر را خواهند زد لینک ارسال
aetork 10 ارسال شده در 15 اسفند، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، 2016 گوشی ریست efs کنید بعد ادامه بدید لینک ارسال
ehsangold 25 ارسال شده در 15 اسفند، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، 2016 گوشی ریست efs کنید بعد ادامه بدید طبق این تاپیک زیر مشکل حل شد واین تاپیک بسته شد http://forum.gsm-developers.com/thread13289.html#post47304 مردان بزرگ و خوش قلب دکمه تشکر را خواهند زد لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.