hamedhhpp 10 ارسال شده در 12 اسفند، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، 2016 سلام دوستان بنده این گوشی رو میخوام فلش کنم نرم افزار LGFlashTool_2.0.1.6 رو دانلود و نصب کردم هنگام انتخاب فابل ازم فایل dll میخواد این فایلا از کجا گیر بیارم؟مشکل گوشی هم اینه که انتن نداره میخوام فلش بزنم ببینم مشکلش حل میشه یا خیر لینک ارسال
omid_hope 10 ارسال شده در 12 اسفند، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، 2016 درود بررسی کنید فایل مربوطه رو انتی ویروس قرنطینه نکرده باشه لینک ارسال
reza_2344 304 ارسال شده در 12 اسفند، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، 2016 سلام و درود بهترین روش بدون دردسر باکس اختاپوس هست دوست عزیز موفق باشید لینک ارسال
MR.Shafiei 63 ارسال شده در 12 اسفند، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، 2016 سلام دوستان بنده این گوشی رو میخوام فلش کنم نرم افزار LGFlashTool_2.0.1.6 رو دانلود و نصب کردم هنگام انتخاب فابل ازم فایل dll میخواد این فایلا از کجا گیر بیارم؟مشکل گوشی هم اینه که انتن نداره میخوام فلش بزنم ببینم مشکلش حل میشه یا خیر دوست من سلام شما برای فلش زدن گوشی های lg با این برنامه باید از فایل های فلش با پسوند kdz استفاده کنید. به کسانی که به شما حسودی میکنند ، احترام بگذارید زیرا اینها کسانی هستند که صمیمانه پذیرفته اند شما از آنها برترید.... :dddddd:dddddd لینک ارسال
hamedhhpp 10 ارسال شده در 12 اسفند، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، 2016 دوست من سلامشما برای فلش زدن گوشی های lg با این برنامه باید از فایل های فلش با پسوند kdz استفاده کنید. خوب فایل kdz رو دادانلود کردم ولی فایل dll هم ازم میخواد اندروید دانلودی 6 هست گفته شده با این ورين فلش بزنم لینک ارسال
hamedhhpp 10 ارسال شده در 12 اسفند، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، 2016 درودبررسی کنید فایل مربوطه رو انتی ویروس قرنطینه نکرده باشه کدوم فایل منظورتونه تو قرنطینه نباشه؟ لینک ارسال
hamedhhpp 10 ارسال شده در 12 اسفند، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، 2016 سلام و درود بهترین روش بدون دردسر باکس اختاپوس هست دوست عزیزموفق باشید اختاپوس سامسونگ دارم ولی ال جی ندارم چون گوشی های ال جی کم پیشم میاد. لینک ارسال
omid_hope 10 ارسال شده در 12 اسفند، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، 2016 کدوم فایل منظورتونه تو قرنطینه نباشه؟ اگر از انتی ویروس نود32 استفاده میکنید /قسمت قرنطینه رو برسسی کنید که فایل dll اونجا قرنطینه نشده باشه لینک ارسال
hamed67vi 51 ارسال شده در 12 اسفند، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، 2016 از این نسخه استفاده کنید اگه درایورات مشکلی نداشته باشن براحتی فلش میگیره http://lgflashtool.com/download/LG-Flash-Tool-2014.zip لینک ارسال
brian775 5 ارسال شده در 5 آذر، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، 2018 Download the file wx.rar Extract it using 7-zip software to get wx.dll file Copy the wx.dll file Navigate to: C: ProgramDataLGMOBILEAXPhone Paste the wx.dll file in the phone folder Now, try installing the KDX firmware using the LGFlashTool2014. It should work fine on Windows 7 64-bit systems. Visit http://www.lgflash.com hope these steps will help you لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.