رامین ملکی 51 ارسال شده در 10 اسفند، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، 2016 با سلام..درایوشو کاملا میشناسه ولی موقع اجرای نرم افزار Volcano Box Not Found. Please Connect Box and Run Software Again. این ورژنو نصبیدم....Volcanobox 2.5.0 کمکم کنید... باکسم ولکانوی قرمزه... معلمان واقعی کسانی هستند که بدون دریافت حقوق و مزایا و با عشق به دیگران علم می آموزند.. لینک ارسال
hamed67vi 51 ارسال شده در 10 اسفند، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، 2016 درود درایوریو که قبلا نصب کردیدو پاک کنید و درایوری که من میدمو نصب کن voldriver دکمه ی باکس رو که فشار دادی صدای بوق داد رو اون حالت بزار بمونه بعد سیستمترو یک بار ریستارت کن صد در صد اوکی میشه لینک ارسال
ehsan_zamani_68 37 ارسال شده در 10 اسفند، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، 2016 اگه ویندوز عوض کردید اول نسخه 3.0.9 رو اجرا کنید تا باکس باز بشه بعد میتونید از نسخه های قدیمیتر استفاده کنید لینک ارسال
رامین ملکی 51 ارسال شده در 11 اسفند، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، 2016 ممنون میشم لینکشو قرار بدین.. معلمان واقعی کسانی هستند که بدون دریافت حقوق و مزایا و با عشق به دیگران علم می آموزند.. لینک ارسال
رامین ملکی 51 ارسال شده در 11 اسفند، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، 2016 درود درایوریو که قبلا نصب کردیدو پاک کنید و درایوری که من میدمو نصب کنvoldriver دکمه ی باکس رو که فشار دادی صدای بوق داد رو اون حالت بزار بمونه بعد سیستمترو یک بار ریستارت کن صد در صد اوکی میشه متاسفانه هیچ فرقی نکرد... معلمان واقعی کسانی هستند که بدون دریافت حقوق و مزایا و با عشق به دیگران علم می آموزند.. لینک ارسال
hamed67vi 51 ارسال شده در 11 اسفند، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، 2016 اصلا غیر ممکنه اجرا نشه حتما مراحلشو درست طی نکردی من 100 بار نصب کردم 1.نصب Volcano_2.5.0_Full_Installer 2.کپی تو پوشه برنامه VolcanoUtility_v2.8.3_Volcano Yellowstone 3.کپی تو پوشه برنامه VolcanoUtility_v3.0.9_Volcano Module 4.ریستارت باکس 5.اجرا لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.