takteamh 10 ارسال شده در 9 اسفند، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، 2016 سلام این گوشی رو مشتری آوردش تاچش شکسته بود ولی خوب کار میکرد تاچش رو عوض کردم وقتی باهاش کار میکردی تاچش خود به خود قاطی میکرد دوباره یه تاچ دیگه انداختم اونم همینجوریه یه گوشی دیگه هم از همین مدل دوباره برای تعمیر اومد که مشتری گفتش که تاچش شکسته بود و عوض کرده و اونم قاطی میکنه نمیدونم عیب از تاچهای بازاره یا اینکه قلق خاصی داره؟ لینک ارسال
MR.Majid 226 ارسال شده در 9 اسفند، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، 2016 سلاماین گوشی رو مشتری آوردش تاچش شکسته بود ولی خوب کار میکرد تاچش رو عوض کردم وقتی باهاش کار میکردی تاچش خود به خود قاطی میکرد دوباره یه تاچ دیگه انداختم اونم همینجوریه یه گوشی دیگه هم از همین مدل دوباره برای تعمیر اومد که مشتری گفتش که تاچش شکسته بود و عوض کرده و اونم قاطی میکنه نمیدونم عیب از تاچهای بازاره یا اینکه قلق خاصی داره؟ درود بر شما ... برای من این مدل تا حالا نیومده تاچ ... ولی مدل های دیگه رو کار تست میکردم خوب بود اما وقتی کاملا روی گوشی نصب میکردم بعد کار میکرد یا جابه جا کار میکرد یا خودش خودکار کار میکرد. فک کنم مشکل از تاچ های امروزیه ... [sIGPIC][/sIGPIC] لینک ارسال
takteamh 10 ارسال شده در 9 اسفند، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، 2016 بیشتر زمانی بد کار میکنه که سیم کارت داخل گوشیه لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.