pars@mobile 10 ارسال شده در 8 اسفند، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، 2016 باسلام این تبلت روی ارم بالا نمیاد به گفته مشتری خودبخوداینجوری شده این مدل برای وایپ نمیره رام اش دانلودوروی مموری ریختم باگرفتن ولوم پایین وبالا هیچ عکس العملی نداره اساتیدراهنمایی کنید انچه پایانی نداردنه تویی ونه من....این انسانیت است که تاابدفریادکشیده خواهد شد... لینک ارسال
علیرضا شاهرخی 1,017 ارسال شده در 8 اسفند، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، 2016 باسلاماین تبلت روی ارم بالا نمیاد به گفته مشتری خودبخوداینجوری شده این مدل برای وایپ نمیره رام اش دانلودوروی مموری ریختم باگرفتن ولوم پایین وبالا هیچ عکس العملی نداره اساتیدراهنمایی کنید ولوم بالا رو بگیرید بعد یو اس بی وصل کنید ببینم وارد ریکاوری میشید؟ خرید و شارژ فوری جم و کردیت بازی های موبایلی تمامی بازی های آنلاین لینک ارسال
pars@mobile 10 ارسال شده در 8 اسفند، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، 2016 نه دوست عزیزامتحان کردم انچه پایانی نداردنه تویی ونه من....این انسانیت است که تاابدفریادکشیده خواهد شد... لینک ارسال
takteamh 10 ارسال شده در 8 اسفند، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، 2016 تو این مدل نیازی نیست دکمه ای رو بگیری فقط فایل فلش رو بریز رو رم و تبلت رو روشن کن خودش میره برای فلش لینک ارسال
pars@mobile 10 ارسال شده در 8 اسفند، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، 2016 اینم امتحان کردم فقطروی ارم میمونه انچه پایانی نداردنه تویی ونه من....این انسانیت است که تاابدفریادکشیده خواهد شد... لینک ارسال
علیرضا شاهرخی 1,017 ارسال شده در 8 اسفند، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، 2016 کلید ها رو چک کنید شاید از کلید مشکل داشته باشه خرید و شارژ فوری جم و کردیت بازی های موبایلی تمامی بازی های آنلاین لینک ارسال
pars@mobile 10 ارسال شده در 8 اسفند، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، 2016 تبلت درحدنواست می باشدکلیدهاروبرای اطمینان چک کردم انچه پایانی نداردنه تویی ونه من....این انسانیت است که تاابدفریادکشیده خواهد شد... لینک ارسال
hamed67vi 51 ارسال شده در 8 اسفند، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، 2016 برای فلش این تبلت باید اول تبلتو خاموش کنید رام رو توی پوشه ی dload در مموری بریزید و توی تبلت قرار بدید بعد پاورو بزنید بلافاصله بعد اینکه آرم هواوی رو دیدی ولوم پایین و بگیری تا فلش شه تبلت لینک ارسال
pars@mobile 10 ارسال شده در 9 اسفند، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، 2016 ممنون من قبل دادن پست کامل سرچ کردم همه این روشهاروانجام دادم ولی اصلا جواب وعکس الملی نداره تبلت انچه پایانی نداردنه تویی ونه من....این انسانیت است که تاابدفریادکشیده خواهد شد... لینک ارسال
MR.Majid 226 ارسال شده در 9 اسفند، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، 2016 ممنونمن قبل دادن پست کامل سرچ کردم همه این روشهاروانجام دادم ولی اصلا جواب وعکس الملی نداره تبلت درود بر شما ... آیا ولوم کمش از نظر سخت افزاری مشکلی نداره؟ [sIGPIC][/sIGPIC] لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.