faraz68 10 ارسال شده در 6 اسفند، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، 2016 سلام خدمت همکاران عزیز چند وقتیه هر چند تا y5 میفروشم مشتریا میگن ویروسیه میخوام بدونم عایا این مدل از شرکت ویروس داره ؟؟؟؟؟؟ لینک ارسال
siavash sadr 274 ارسال شده در 6 اسفند، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، 2016 بلی این مدل رام خود گوشی مشکل داره هفت سالی می شد که راه نرفته بودم. پزشک پرسید : این چوب ها چیست ؟ گفتم : فلجم. گفت : آنچه تو را فلج کرده . همین چوب هاست. سینه خیز . چهار دست و پا . قدم بردار و بیفت. چوب های زیبایم را گرفت . پشتم شکست و در آتش سوزاند. حالا من راه می روم … اما هنوز هم وقتی به چوبی نگاه می کنم . تا ساعت ها . بی رمقم 5teamgsm لینک ارسال
DawoodZzz 132 ارسال شده در 6 اسفند، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، 2016 سلام خدمت همکاران عزیزچند وقتیه هر چند تا y5 میفروشم مشتریا میگن ویروسیه میخوام بدونم عایا این مدل از شرکت ویروس داره ؟؟؟؟؟؟ درود من داشتم مدل 2015 با فایل داخل دانلود سنتر خودمون حل شده و یکی دیگه هم داشتم که وایپ کرده بودند از قسمت راه اندازی گوشی بعد وصل شدن به وایفا بالا نمیومد و ارور میداد این مشکل هم با همون فایل حل شده خدایا گناهانم را مثله آرزوهایم نادیده بگیر. لینک ارسال
reza_2344 304 ارسال شده در 6 اسفند، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، 2016 فقطدقت کنید چند ورژن هست تو بازار قبلش رید بگیرید که به مشکل نخورید لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.