B A H A R 10 ارسال شده در 5 اسفند، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، 2016 با سلام یه دونه g7 هستش که خود به خود به گفته مشتری علامت هنزفری اومده و صداش قطعه فقط ایرفون صدا داره حتی سوکت هنزفرری هم جدا میکنم بازم علامت نمیره وایپ هم کردم ولی نشد ممنون میشم کمکم کنید با تشکر لینک ارسال
takteamh 10 ارسال شده در 5 اسفند، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، 2016 مشکل شما سخت افزاره سوکت هندزفری و مقاوتها و خازنهای دورش رو بررسی و سرویس کن لینک ارسال
B A H A R 10 ارسال شده در 6 اسفند، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، 2016 همینکارو کردم ولی درست نشد لینک ارسال
pars@mobile 10 ارسال شده در 6 اسفند، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، 2016 درود گوشی یه التراکنیدودرنهایت اگه اشتباه نکنم شماتیک این مدل توسایت هووایی هست مسیرچک کنید انچه پایانی نداردنه تویی ونه من....این انسانیت است که تاابدفریادکشیده خواهد شد... لینک ارسال
B A H A R 10 ارسال شده در 6 اسفند، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، 2016 شماتیکشو پیدا نکردم اگه کسی داره ممنون میشم لینشو بدین لینک ارسال
rasol_mohabbat 34 ارسال شده در 7 اسفند، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، 2016 سلام توی گوشی های ساده نوکیا که اینطوری میشه نزدیک های هندزفری یه خازن بزرگی هست که اون حذف بشه درست میشه نمیدونم این روش روی این گوشی جواب بده یا نه. http://forum.gsm-developers.com/thread9590.html لینک ارسال
eza68 15 ارسال شده در 7 اسفند، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، 2016 سوکت هنسفری خارج کنید و تست کنید مشکل حل میشه. لینک ارسال
pars@mobile 10 ارسال شده در 7 اسفند، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، 2016 برای حل این مشکل توی یه سری گوشی هابااتصال کوتاه کردن یکی دوپایه هندسفری به جواب رسیدم شماهم تست کنید انچه پایانی نداردنه تویی ونه من....این انسانیت است که تاابدفریادکشیده خواهد شد... لینک ارسال
B A H A R 10 ارسال شده در 7 اسفند، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، 2016 سلام توی گوشی های ساده نوکیا که اینطوری میشه نزدیک های هندزفری یه خازن بزرگی هست که اون حذف بشه درست میشه نمیدونم این روش روی این گوشی جواب بده یا نه. http://forum.gsm-developers.com/thread9590.html ممنونم نه داداش اینجوریا نیست رو این مدل لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.