jalilzadeh 98 ارسال شده در 5 اسفند، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، 2016 رام فارسی و باینری حل تمامی مشکلات هواوی G610 از جی اس ام دولوپرز ************************************************************** با سلام بر همه دوستان با این رام باینری کلیه مشکلات هر دو مدل G610-u20 ,u00 رو میتونین حل کنین مشکل تاچ-صفحه سیاهی-هنگ روی آرم -مشکل سریال-تماس اضطراری... طریقه رایت این فایل رو هم میتونین از پست زیر استفاده کنید. آموزش تصویری فلش فایل های باینری با فرمت Bin برای چیپ های MTK دوستانی که خصوصی pm دادن برای رمز فایل و مشکل آنزیپ نشدن فایلی که قبلا آپلود کرده بودم این فایل رو دوباره زیپ کردم و پسورد فایل رو هم عوض کردم چک شده و مشکلی ندارد. Farsi-G610-U00_U20_Full frimware farsi read By Jalilzadeh پسورد فایل: GSM-DEV با حروف بزرگ موفق باشید. GSM-DEVELOPERS THE BEST FORUM There's always a way to solve problems لینک ارسال
hamedhhpp 10 ارسال شده در 26 تیر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، 2017 لینک مشکل پیدا کرده میشه دوباره لینک بدید ممنون لینک ارسال
masterjuint 11 ارسال شده در 29 تیر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، 2017 رام فارسی و باینری حل تمامی مشکلات هواوی G610 از جی اس ام دولوپرز ************************************************************** با سلام بر همه دوستان با این رام باینری کلیه مشکلات هر دو مدل G610-u20 ,u00 رو میتونین حل کنین مشکل تاچ-صفحه سیاهی-هنگ روی آرم -مشکل سریال-تماس اضطراری... طریقه رایت این فایل رو هم میتونین از پست زیر استفاده کنید. آموزش تصویری فلش فایل های باینری با فرمت Bin برای چیپ های MTK دوستانی که خصوصی pm دادن برای رمز فایل و مشکل آنزیپ نشدن فایلی که قبلا آپلود کرده بودم این فایل رو دوباره زیپ کردم و پسورد فایل رو هم عوض کردم چک شده و مشکلی ندارد. Farsi-G610-U00_U20_Full frimware farsi read By Jalilzadeh پسورد فایل: GSM-DEV با حروف بزرگ موفق باشید. لینک مشکل داره لینک ارسال
jalilzadeh 98 ارسال شده در 30 تیر، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، 2017 لینک مشکل داره درود بر شما.. از لینک زیر استفاده کنید. دانلود رام رسمی هواوی Huawei G610-U00 حل مشکل تاچ وتصویربا لینک مستقیم GSM-DEVELOPERS THE BEST FORUM There's always a way to solve problems لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.