DawoodZzz 132 ارسال شده در 4 اسفند، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، 2016 درود گوشی ارور متوقف شد برنامه های سیستمی رو میزد خاموش شد روی لوگو گیر کرد باطری رو دراوردم اصلا روشن نمیشد با منبع هم تا 5 و 6 میومد درحین فلش زدن هم بعد اینکه خط قرمز پر میشه این ارور رو میاره و فلشش روشن میشه خدایا گناهانم را مثله آرزوهایم نادیده بگیر. لینک ارسال
siavash sadr 274 ارسال شده در 4 اسفند، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، 2016 با ی رام دیگه تست کن اینم لینک دانلود ROM X-BO V6 | [Official]-[updated] add the 11/07/2016 on Needrom هفت سالی می شد که راه نرفته بودم. پزشک پرسید : این چوب ها چیست ؟ گفتم : فلجم. گفت : آنچه تو را فلج کرده . همین چوب هاست. سینه خیز . چهار دست و پا . قدم بردار و بیفت. چوب های زیبایم را گرفت . پشتم شکست و در آتش سوزاند. حالا من راه می روم … اما هنوز هم وقتی به چوبی نگاه می کنم . تا ساعت ها . بی رمقم 5teamgsm لینک ارسال
DawoodZzz 132 ارسال شده در 4 اسفند، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، 2016 با ی رام دیگه تست کناینم لینک دانلود ROM X-BO V6 | [Official]-[updated] add the 11/07/2016 on Needrom درود رامی که ارایه کردین ماله v6 هست این v9+ هستش از needrom دانلود کردم خدایا گناهانم را مثله آرزوهایم نادیده بگیر. لینک ارسال
jalilzadeh 98 ارسال شده در 4 اسفند، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، 2016 درود گوشی ارور متوقف شد برنامه های سیستمی رو میزد خاموش شد روی لوگو گیر کرد باطری رو دراوردم اصلا روشن نمیشد با منبع هم تا 5 و 6 میومد درحین فلش زدن هم بعد اینکه خط قرمز پر میشه این ارور رو میاره و فلشش روشن میشه درود بر شما از لینک های زیر دانلود کنید. X-BO.V9+.Android.4.4.2.spflash X-BO.V9+.MT6572.spflash100ok GSM-DEVELOPERS THE BEST FORUM There's always a way to solve problems لینک ارسال
DawoodZzz 132 ارسال شده در 4 اسفند، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، 2016 درود بر شما از لینک زیر دانلود کنید. X-BO.V9+.Android.4.4.2.spflash فایلشو از needrom گرفتم این قابل رایت هست؟ ارور بالا که پیش نمیاد و احتمال اینکه سخت افزاری باشه هست چون با انفو گرفتن با باکس هم فلشش روشن میشه خدایا گناهانم را مثله آرزوهایم نادیده بگیر. لینک ارسال
jalilzadeh 98 ارسال شده در 4 اسفند، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، 2016 این مدل گوشیها به هیچ صراطی مستقیم نیستن،روشن شدن فلش دلیل بر وجود مشکل سخت نیست. فقط باید چندتا رام دیگه تست کنید. GSM-DEVELOPERS THE BEST FORUM There's always a way to solve problems لینک ارسال
DawoodZzz 132 ارسال شده در 4 اسفند، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، 2016 این مدل گوشیها به هیچ صراطی مستقیم نیستن،روشن شدن فلش دلیل بر وجود مشکل سخت نیست.فقط باید چندتا رام دیگه تست کنید. مدل cpu mt6572 فایل شما mt6582 ارور chip type not match خدایا گناهانم را مثله آرزوهایم نادیده بگیر. لینک ارسال
jalilzadeh 98 ارسال شده در 4 اسفند، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، 2016 مدل cpu mt6572 فایل شما mt6582 ارور chip type not match لینک دومی mt6572 هست دقت کنید. GSM-DEVELOPERS THE BEST FORUM There's always a way to solve problems لینک ارسال
DawoodZzz 132 ارسال شده در 4 اسفند، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، 2016 گوشی رو باز کردم چون کنجکاو بودم که چرا فلشش روشن میشه و چون فلت دوربین و فلش یکجا بودم جدا کردم وفلش کردم رایت شد. بعدشم کانکتورهارو سرویس کردم همراه با کانکتور باطری. گوشی روشن شد خوشبختانه. وسپاس از استاد جلیلزاده بابت فایل سالم این مدل و همراهیشون. مشکل حل شد لطفا تاپیک رو ببندید. خدایا گناهانم را مثله آرزوهایم نادیده بگیر. لینک ارسال
hamed67vi 51 ارسال شده در 4 اسفند، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، 2016 ممنون از اعلام نتیجه تاپیک بسته شد// لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.