hr419 11 ارسال شده در 4 اسفند، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، 2016 در این پست قصد دارم اموزش حذف قفل گوگل یا همون frp lock در اندروید مارشاملو 6 را قرار دهم پست در حال تکمیل شدن لطفا کمی صبور باشید لینک ارسال
hr419 11 ارسال شده در 4 اسفند، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، 2016 1- ابتدا گوشی رو روشن و به وایفای متصل نموده و بعد روی گوشی یه سیم کارت دارای پین کد گذاشته 2- گوشی رو روشن کرده و کمی صبر کنید تا پین سیم کارت بالا بیاد حالا تماس اضطراری رو بزنید و زمانی که تماس وصل شد فورا صفحه رو به سمت چپ یا راست بکشید و گزینه اینترنت را بزنید 3- حالا es file explorer را جستجو کنید و فایل apk رو دانلود و نصب کنید 4- حالا از اینجا برنامه های مورد نیاز دیگر را دانلود و از حالت فشرده خارج کنید و به مموری کارت گوشی منتقل کنید 5- ابتدا از داخل مموری کارت نرم افزار hr419 را نصب کنید و بعد نرم افزار QuickShortcutMaker_2.4.0 را نصب کنید 6- از داخل نرم افزار QuickShortcutMaker_2.4.0 گزینه google را سرچ کنید 7- گزینه google account manager را انتخاب و سپس گزینه ای که در ان type email and password دیده میشود را انتخاب کنید 8- حالا روی try کلیک کنید و از بالا سمت راست سه نقطه را زده و browser sign-in را انتخاب کنید و ok کنید حالا با جیمیل خود وارد شوید و در اخر گوشی را ریستارت کنید موفق و پیروز باشید لینک ارسال
hamed67vi 51 ارسال شده در 4 اسفند، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، 2016 درود ورودتون رو به انجمن خوش آمد میگم در کامل کردن آموزش دوستمون عرض کنم که این روش برای قبل از آپدیته اکتبره لینک ارسال
hr419 11 ارسال شده در 4 اسفند، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، 2016 نه استاد اون نرم افزار hr419 که نصب کنی روی اپدیت جدید هم جواب میده لینک ارسال
hamed67vi 51 ارسال شده در 4 اسفند، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، 2016 نه استاد اون نرم افزار hr419 که نصب کنی روی اپدیت جدید هم جواب میده عزیزم لینکی که گذاشتید رمز داره فایلش و مشخص نیست که چیه لینک ارسال
hr419 11 ارسال شده در 4 اسفند، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، 2016 عزیزم لینکی که گذاشتید رمز داره فایلش و مشخص نیست که چیه رمز لینک فایل SHayan لینک ارسال
MR.Majid 226 ارسال شده در 4 اسفند، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، 2016 درود بر دوستان ... پسورد رو بصورت دستی تایپ کنید و گر نه جواب نمیدهد=)) [sIGPIC][/sIGPIC] لینک ارسال
mohsen8 815 ارسال شده در 4 اسفند، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، 2016 در تکمیل صحبتهای دوستان سیم کارت پین دار من روی g935 تست کردم جواب نداد با برنامه Realterm فقط تونستم راهش بندازم آپدیت اکتبر هم بودش لینک ارسال
MR.Majid 226 ارسال شده در 4 اسفند، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، 2016 در تکمیل صحبتهای دوستان سیم کارت پین دار من روی g935 تست کردم جواب نداد با برنامه Realterm فقط تونستم راهش بندازم آپدیت اکتبر هم بودش درود بر شما ... دوست عزیز بنده همین امروز یه دونه g935f رو باز کردن از طریق سیم پین دار تازه آپدیت اکتبر بود. [sIGPIC][/sIGPIC] لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.