nokia5800 15 ارسال شده در 2 اسفند، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، 2016 اساتید و دوستان عزیز برای این مدل گوشی c7000 هم خیلی گشتم و چندین ریکاروی رو به زور پیدا کردم ولی ریکاوری رو وقتی رایت میکنم اخر سر یه صحفه میاره روی ارم گالکسی دقیقن مشخصات دانلودیگ رو مینویسه کسی تونسته این رام رو روت کنه ؟ اگه اره ممنون میشم بیلدی که تونسته گوشی رو روش روت کنه رو بزاره لینک ارسال
siavash sadr 274 ارسال شده در 2 اسفند، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، 2016 ریکاوریشو اپلود کردم برات Dev-Host - TWRP_20UNOFFICIAL-SM-C7000.tar - The Ultimate Free File Hosting / File Sharing Service هفت سالی می شد که راه نرفته بودم. پزشک پرسید : این چوب ها چیست ؟ گفتم : فلجم. گفت : آنچه تو را فلج کرده . همین چوب هاست. سینه خیز . چهار دست و پا . قدم بردار و بیفت. چوب های زیبایم را گرفت . پشتم شکست و در آتش سوزاند. حالا من راه می روم … اما هنوز هم وقتی به چوبی نگاه می کنم . تا ساعت ها . بی رمقم 5teamgsm لینک ارسال
nokia5800 15 ارسال شده در 2 اسفند، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، 2016 ریکاوریشو اپلود کردم براتDev-Host - TWRP_20UNOFFICIAL-SM-C7000.tar - The Ultimate Free File Hosting / File Sharing Service ممنون این ریکاوری رو دارم رایت میشه اما کار نمیکنه به نظرم روی بیلد مخصوصی رایت میشه لینک ارسال
steve jobs 33 ارسال شده در 3 اسفند، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، 2016 با سلام این مدل ها انلاک بوت لودر باید بشه اون اروری که میده به خاطر لاک بودن هستش برای بنده نیز اومد که مشتری فرصت نداد و باید انلاک میشد حالا شما اول دنبال انلاک کردن گوشی باشید بعد نصب ریکاوری و روت و کارای دیگه لینک ارسال
ehsangold 25 ارسال شده در 3 اسفند، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، 2016 با سلام این مدل ها انلاک بوت لودر باید بشه اون اروری که میده به خاطر لاک بودن هستش برای بنده نیز اومد که مشتری فرصت نداد و باید انلاک میشد حالا شما اول دنبال انلاک کردن گوشی باشید بعد نصب ریکاوری و روت و کارای دیگه با چی انلاک بوتلودر میشن؟؟؟؟!!!! مردان بزرگ و خوش قلب دکمه تشکر را خواهند زد لینک ارسال
b.sajad1371 46 ارسال شده در 3 اسفند، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، 2016 اول اینکه باید oem unlock رو فعال کنی دو هم اینکه اگه توی دانلودینگ گزینه crom فعال بود از نرم افزار crom service برای آنلاک استفاده کنید من تمام این روش ها رو انجام دادم ولی باز هم مثل دوستمون بجای وارد شدن به ریکاوری یه صفحه شبیه دانلودینگ میاد بجاش لینک ارسال
..::AtifGsm::.. 57 ارسال شده در 9 آبان، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، 2017 من این مدل روت تست کردم روت بدون مشکل شــد.. کسی نیاز داشته باشه میزارم لینک ارسال
b.sajad1371 46 ارسال شده در 9 آبان، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، 2017 من این مدل روت تست کردم روت بدون مشکل شــد.. کسی نیاز داشته باشه میزارم داداش نیکی و پرسش؟ بزار داداش لینک ارسال
رامین ملکی 51 ارسال شده در 10 آبان، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، 2017 فایل فارسی سازیه دایمی c7000 هم روت و هم فارسی..... معلمان واقعی کسانی هستند که بدون دریافت حقوق و مزایا و با عشق به دیگران علم می آموزند.. لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.