علیرضا شاهرخی 1,017 ارسال شده در 30 بهمن، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، 2016 درود دوستان چنروز پیش یه مشتری اومد میخواست نوت5 فارسی کنه روی اندروید شیش مجبور شدم تنظیماتشو دیکامپایل کنم و ویرایش کنم فایل تنظیمات رو براتون میزارم شاید بدردتون بخوره آموزش: -گوشی رو روت کنید -برنامه روت اکسپلورر رو نصب کنید -برنامه ستینگی که آپ کردم رو جای گزین برنامه secsetting2 توی مسیر prive-appکنید -لوکال پیش فرض رو از طریق نرم افزار moreloce فارسی ایران بزارید گوشی رو ریستارت کنید دانلود: SecSettings2.apk | App by vampire_99 for Galaxy Note 5 رمز دانلود gsm-developers اسکرین شات: خرید و شارژ فوری جم و کردیت بازی های موبایلی تمامی بازی های آنلاین لینک ارسال
علیرضا شاهرخی 1,017 ارسال شده در 30 بهمن، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، 2016 مدیریت فایل گالری مخاطبین نیز فارسی سازی شد در صورت نیاز پیام بدین برای آپلود خرید و شارژ فوری جم و کردیت بازی های موبایلی تمامی بازی های آنلاین لینک ارسال
nokia5800 15 ارسال شده در 1 اسفند، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، 2016 مدیریت فایلگالری مخاطبین نیز فارسی سازی شد در صورت نیاز پیام بدین برای آپلود خب اپلود کنید که خیلی بهتره ولی در مورد تاپیک اولتون من قبلن این کار رو انجام دادم دقیقن یادم نمیاد چ مدلی بود ولی خب apk های فارسی رو در اوردم و روی گوشی غیر فارسی روت شده دقیقن همونجان که باید کپی بشه کپی کردم ولی بعد ریستارت گوشی بالا نیومد یا اگه اشتباه نکنم خطای سیتینگ میداد و اینکه این روش رو شما روی کدوم گوشی ها انجام دادید و apk ها رو از سیستم چه مدل گوشی برداشتین لینک ارسال
مدیریت کل سایت ILYA20 2,097 ارسال شده در 1 اسفند، 2016 مدیریت کل سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، 2016 مدیریت فایلگالری مخاطبین نیز فارسی سازی شد در صورت نیاز پیام بدین برای آپلود . سلام و درود . بابت توسعه و اشتراک گذاری از شما سپاسگذاریم . برای کامل کردن پروژتون فایل framework-res.apk رو نیز تکمیل کنید تا زبان فارسی در لیست زبان ها show شود. سپاس اگه این پست بهت کمک کرد دنبال دکمه تشکر نگرد . بجاش تو هم به جامعه آزادت کمک کن. لینک ارسال
علیرضا شاهرخی 1,017 ارسال شده در 1 اسفند، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، 2016 خب اپلود کنید که خیلی بهتره ولی در مورد تاپیک اولتون من قبلن این کار رو انجام دادم دقیقن یادم نمیاد چ مدلی بود ولی خب apk های فارسی رو در اوردم و روی گوشی غیر فارسی روت شده دقیقن همونجان که باید کپی بشه کپی کردم ولی بعد ریستارت گوشی بالا نیومد یا اگه اشتباه نکنم خطای سیتینگ میداد و اینکه این روش رو شما روی کدوم گوشی ها انجام دادید و apk ها رو از سیستم چه مدل گوشی برداشتین ممنون از نظر شما. apk نباید جایگزین بشه بلکه باید دیکامپایل شه. Sent from my HUAWEI G525-U00 using Tapatalk خرید و شارژ فوری جم و کردیت بازی های موبایلی تمامی بازی های آنلاین لینک ارسال
علیرضا شاهرخی 1,017 ارسال شده در 1 اسفند، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، 2016 .سلام و درود . بابت توسعه و اشتراک گذاری از شما سپاسگذاریم . برای کامل کردن پروژتون فایل framework-res.apk رو نیز تکمیل کنید تا زبان فارسی در لیست زبان ها show شود. سپاس ممنون از راهنمایی ارزشمند شما Sent from my HUAWEI G525-U00 using Tapatalk خرید و شارژ فوری جم و کردیت بازی های موبایلی تمامی بازی های آنلاین لینک ارسال
علیرضا شاهرخی 1,017 ارسال شده در 1 اسفند، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، 2016 دانلود مخاطبین فارسی: SecContacts_M.apk | by vampire_99 for Galaxy Note 5 دانلود مدیریت فایل فارسی: SecMyFiles.apk | by vampire_99 for Galaxy Note 5 دانلود گالری فارسی: SecGallery2015.apk | by vampire_99 for Galaxy Note 5 دانلود framework که زبان فارسی رو تو لیست نشون میده: (با تشکر از ایلیا عزیز بابت راهنمایی) framework-res.apk | by vampire_99 for Galaxy Note 5 خرید و شارژ فوری جم و کردیت بازی های موبایلی تمامی بازی های آنلاین لینک ارسال
nokia5800 15 ارسال شده در 26 اسفند، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، 2016 دانلود مخاطبین فارسی: دانلود مدیریت فایل فارسی: دانلود گالری فارسی: دانلود framework که زبان فارسی رو تو لیست نشون میده: (با تشکر از ایلیا عزیز بابت راهنمایی) دوست عزیز لطفن صندوق پیام خودتون رو چک کنید من تست کردم سیستم متوقف شد میزنه لینک ارسال
nokia5800 15 ارسال شده در 26 اسفند، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، 2016 دانلود مخاطبین فارسی: دانلود مدیریت فایل فارسی: دانلود گالری فارسی: دانلود framework که زبان فارسی رو تو لیست نشون میده: (با تشکر از ایلیا عزیز بابت راهنمایی) دوست عزیز من الان یه رام پورت شده نوت 7 دارم که از ریکاروی کاستوم رایت کردم روی n920p رام سبک و بدون مشکلیه عالیه فقط زبان فارسی نداره زبان عربی هم داره ولی زبان فارسی نداره و به هیچ روشی نتونستم فارسی کنم سیتینگ شما رو جایگزین کردم گوشی ریستارت کردم منتهی دیگه سیتینگ گوشی باز نمیشه لینک ارسال
علیرضا شاهرخی 1,017 ارسال شده در 27 اسفند، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، 2016 دوست عزیز من الان یه رام پورت شده نوت 7 دارم که از ریکاروی کاستوم رایت کردم روی n920p رام سبک و بدون مشکلیه عالیه فقط زبان فارسی نداره زبان عربی هم داره ولی زبان فارسی نداره و به هیچ روشی نتونستم فارسی کنم سیتینگ شما رو جایگزین کردم گوشی ریستارت کردم منتهی دیگه سیتینگ گوشی باز نمیشه ستینگ که من قرار دادم رام رسمی 6 بوده خرید و شارژ فوری جم و کردیت بازی های موبایلی تمامی بازی های آنلاین لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.