Abbas_2010 15 ارسال شده در 28 بهمن، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، 2016 به نام خدا سلام دوستان گرامی گوشی فوق تصویر نداره ال سی دی هم تست کردم فایده نداشته لینک ارسال
موبایل الیکا 105 ارسال شده در 29 بهمن، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، 2016 به نام خدا سلام دوستان گرامی گوشی فوق تصویر نداره ال سی دی هم تست کردم فایده نداشته سلام..دروود خدمت شما... انان که با افکاری پاک و فطرتی زیبا در قلب دیگران جای دارند را هرگز هراسی از فراموشی نیست چرا که جاودانند [email protected] لینک ارسال
Abbas_2010 15 ارسال شده در 29 بهمن، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، 2016 سلام..دروودخدمت شما... ممنون داداش ولی برا تصویر هست یا لایت؟چون من تصویر ندارم... لینک ارسال
jalilzadeh 98 ارسال شده در 29 بهمن، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، 2016 به نام خدا سلام دوستان گرامی گوشی فوق تصویر نداره ال سی دی هم تست کردم فایده نداشته درود بر شما... دوربین را از مدار جدا کنید و تست کنید. GSM-DEVELOPERS THE BEST FORUM There's always a way to solve problems لینک ارسال
Abbas_2010 15 ارسال شده در 30 بهمن، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، 2016 درود بر شما...دوربین را از مدار جدا کنید و تست کنید. بازم نشد یه سوال دارم گوشی های سونی رو نمیشه با منبع روشن کرد یا این گوشی مشکل داره؟ وقتی میزنم و پاور میکنم 8تا میکشه و ثابت میمونه ولی با باطری خودش که میزنم چراغ شارژ روشن میشه و پاور که میکنم چراغ شارژ رنگ عوض میکنه ولی تصویر ندارم لینک ارسال
jalilzadeh 98 ارسال شده در 30 بهمن، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، 2016 بازم نشدیه سوال دارم گوشی های سونی رو نمیشه با منبع روشن کرد یا این گوشی مشکل داره؟ وقتی میزنم و پاور میکنم 8تا میکشه و ثابت میمونه ولی با باطری خودش که میزنم چراغ شارژ روشن میشه و پاور که میکنم چراغ شارژ رنگ عوض میکنه ولی تصویر ندارم گوشیهای سونی مشکلی با منبع تغذیه ندارن و بدون مشکل روشن میشن. ولی ظاهرا گوشی شما کامل روشن نمیشه و مشکل اصلی گوشی هم تصویر نیست. بنده سولوشن دیگری هم برای حل عدم تصویر این مدل دارم ولی گوشی شما باید اول روشن بشه بعد. GSM-DEVELOPERS THE BEST FORUM There's always a way to solve problems لینک ارسال
Abbas_2010 15 ارسال شده در 30 بهمن، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، 2016 گوشیهای سونی مشکلی با منبع تغذیه ندارن و بدون مشکل روشن میشن.ولی ظاهرا گوشی شما کامل روشن نمیشه و مشکل اصلی گوشی هم تصویر نیست. بنده سولوشن دیگری هم برای حل عدم تصویر این مدل دارم ولی گوشی شما باید اول روشن بشه بعد. امروز یکی د واسم اوردن که ال سی دی تعویض کنم با منبع تست کردم بازم روشن نمیشه از قرار معلوم این مدل رو منبع ساپورت نمیکنه شایدم منبع من ساپورت نمیکنه بردشو گذاشتم رو ال سی دی اون گوشی و دیدم که مشکل از ال سی دی نیس و اینکه موقع روشن شدن ویبره میزنه(دقیقا مثل این گوشی امروز که اوردن)پس گوشی روشن میشه اگه زحمتی نیس سولوشن رو بذارید تشکر لینک ارسال
Abbas_2010 15 ارسال شده در 3 اسفند، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، 2016 یکی دیگه واسم اوردن ضربه خورده تصویر برفکیه ال سی دی عوض کردم کانکتور رو هم برعکس کردم جازدم فایده نداره دوتا سلف ترک داشتن عوض کردم بازم هیچ فقط بار اولی که ال سی دی روش تست کردم تصویر اومد فرداش که اومدم ال سی دی تعویض کنم دیگه اینطور شد لینک ارسال
Abbas_2010 15 ارسال شده در 5 اسفند، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، 2016 دوستان کسی راه حلی نداره؟؟ لینک ارسال
pars@mobile 10 ارسال شده در 5 اسفند، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، 2016 درودگوشی عملکردداره یانه؟ انچه پایانی نداردنه تویی ونه من....این انسانیت است که تاابدفریادکشیده خواهد شد... لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.