nokia5800 15 ارسال شده در 26 بهمن، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، 2016 دوستان و اساتید یه مورد از این گوشی دارم که محض روشن شدن خطای معروف که با خط قرمز نوشته میشه رو میاره کامینشن چهار فایل ap و و و رو میزنم فلش کامل نمیشه اما بازم سریع میاد روی همون حالت و گوشی بوت نمیشه با دانگل چیمیرا میزنم frp رو لاگ میده که خاموش کرده ولی بازم توی دانلودینگ frp on هست مشکل من اینه گوشی به هیچ عنوان بوت نمیشه و هی ریستارت میشه دیگه مجبور به فلش اخرین بیلد شدم اونم میزنم فلش کامل انجام میشه ولی بازم گوشی بوت نمیشه که مثلن از طریق باگ تماس frp رو بردارم به نظر شما هارد گوشی مشکل داره ؟ گوشی رو مشتری در همین حالت اورده برام و میگه فرمت کرده اینجوری شده لینک ارسال
siavash sadr 274 ارسال شده در 26 بهمن، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، 2016 ب حالت ریکاوری میره هفت سالی می شد که راه نرفته بودم. پزشک پرسید : این چوب ها چیست ؟ گفتم : فلجم. گفت : آنچه تو را فلج کرده . همین چوب هاست. سینه خیز . چهار دست و پا . قدم بردار و بیفت. چوب های زیبایم را گرفت . پشتم شکست و در آتش سوزاند. حالا من راه می روم … اما هنوز هم وقتی به چوبی نگاه می کنم . تا ساعت ها . بی رمقم 5teamgsm لینک ارسال
nokia5800 15 ارسال شده در 26 بهمن، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، 2016 ب حالت ریکاوری میره نه متاسفانه فایل ریکاوری کاستوم نمییگره cf root هم نمیگیره کلن هر چی به ذهنم رسید زدم لینک ارسال
siavash sadr 274 ارسال شده در 26 بهمن، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، 2016 ارور چی میده هفت سالی می شد که راه نرفته بودم. پزشک پرسید : این چوب ها چیست ؟ گفتم : فلجم. گفت : آنچه تو را فلج کرده . همین چوب هاست. سینه خیز . چهار دست و پا . قدم بردار و بیفت. چوب های زیبایم را گرفت . پشتم شکست و در آتش سوزاند. حالا من راه می روم … اما هنوز هم وقتی به چوبی نگاه می کنم . تا ساعت ها . بی رمقم 5teamgsm لینک ارسال
jalilzadeh 98 ارسال شده در 26 بهمن، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، 2016 دوستان و اساتید یه مورد از این گوشی دارم که محض روشن شدن خطای معروف که با خط قرمز نوشته میشه رو میاره کامینشن چهار فایل ap و و و رو میزنم فلش کامل نمیشه اما بازم سریع میاد روی همون حالت و گوشی بوت نمیشه با دانگل چیمیرا میزنم frp رو لاگ میده که خاموش کرده ولی بازم توی دانلودینگ frp on هست مشکل من اینه گوشی به هیچ عنوان بوت نمیشه و هی ریستارت میشه دیگه مجبور به فلش اخرین بیلد شدم اونم میزنم فلش کامل انجام میشه ولی بازم گوشی بوت نمیشه که مثلن از طریق باگ تماس frp رو بردارم به نظر شما هارد گوشی مشکل داره ؟ گوشی رو مشتری در همین حالت اورده برام و میگه فرمت کرده اینجوری شده گوشی رو با اسمارت سویچ آپدیت کن احتمال زیاد حل میشه. GSM-DEVELOPERS THE BEST FORUM There's always a way to solve problems لینک ارسال
nokia5800 15 ارسال شده در 27 بهمن، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، 2016 گوشی رو با اسمارت سویچ آپدیت کن احتمال زیاد حل میشه. داداش گوشی فقط حالت دانلودینگ و بوت لوپ رو داره همین دو تا تو دانلود مد که نمیشناسه لینک ارسال
ghodooss 90 ارسال شده در 27 بهمن، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، 2016 داداش گوشی فقط حالت دانلودینگ و بوت لوپ رو داره همین دو تا تو دانلود مد که نمیشناسه طبق پست استاد جلیل زاده تو حالت دانلود مد به pc وصل کنید و با نرم افزار kiss یا اسمارت سویچ به صورت انلاین فلش بزنید اموزشش تو انجمن هست اگه پیدا نکردین بگید براتون توضیح بدم برای زنده ماندن دو خورشید لازم است؛ یکی در آسمان و یکی در قلب... GhodoosS لینک ارسال
faraz68 10 ارسال شده در 27 بهمن، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، 2016 ی j7 با همین مشکل داشتم با آخرین ورژن فلش زدمش درست شد خیلی راحت لینک ارسال
nokia5800 15 ارسال شده در 28 بهمن، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، 2016 با اسمارت سویچ هم حل نشد با اخرین ورژن هم درست نشد لینک ارسال
reza_2344 304 ارسال شده در 28 بهمن، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، 2016 با اسمارت سویچ هم حل نشد با اخرین ورژن هم درست نشد سلام مدل دقیقش چیه ؟ فایل پیت هم تست کردید؟ لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.