pars@mobile 10 ارسال شده در 26 بهمن، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، 2016 سلام این گوشی بعدپاورفقط ویبره ممتدمی خوره گوشی ازلحاظ اب وضربه بازدیدشده ظاهرامشکلی نداره برای فلش نمیره انچه پایانی نداردنه تویی ونه من....این انسانیت است که تاابدفریادکشیده خواهد شد... لینک ارسال
DawoodZzz 132 ارسال شده در 26 بهمن، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، 2016 سلاماین گوشی بعدپاورفقط ویبره ممتدمی خوره گوشی ازلحاظ اب وضربه بازدیدشده ظاهرامشکلی نداره برای فلش نمیره درود دوست عزیز لطفا بیشتر توضیح بدین ( برای فلش نمیره ) با چی اقدام به فلش کردین ؟ و چه اروری دریافت کردین تا مفهوم کلی و مشکلتون واضح بشه. خدایا گناهانم را مثله آرزوهایم نادیده بگیر. لینک ارسال
pars@mobile 10 ارسال شده در 26 بهمن، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، 2016 بافلش تولزتست کردم اصلاگوشی کانکت نمیشه تااروربده بامموری کارت هم برای فلش نمیره کانکتورشارزهم سالمه انچه پایانی نداردنه تویی ونه من....این انسانیت است که تاابدفریادکشیده خواهد شد... لینک ارسال
موبایل الیکا 105 ارسال شده در 26 بهمن، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، 2016 بافلش تولزتست کردم اصلاگوشی کانکت نمیشه تااروربدهبامموری کارت هم برای فلش نمیره کانکتورشارزهم سالمه سلام..دروود اروور که میده چیه... با کدوم بیلد تست کردین... در ضمن 90 درصد این مشکل برمیگرده به هارد.. در صورت لزوم تعویض کنید... انان که با افکاری پاک و فطرتی زیبا در قلب دیگران جای دارند را هرگز هراسی از فراموشی نیست چرا که جاودانند [email protected] لینک ارسال
jalilzadeh 98 ارسال شده در 26 بهمن، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، 2016 بافلش تولزتست کردم اصلاگوشی کانکت نمیشه تااروربدهبامموری کارت هم برای فلش نمیره کانکتورشارزهم سالمه درود بر شما... اکثر بریک شدن ها در این مدل از سخت افزار پیش میاد. پایهCLKیکی از مهمترین پایه های هارد هست و راه پیدا کردنش هم اینه که اکثر اوقات به یه مقاومت مشکی اطراف هارد و یا بین هارد و سی پی یو وصل میشه و معمولا هم روی این مقاومت چسب میزنند. مواظب باشید و با احتیاط چسپ روی مقاومت رو تمیز کنید و اتصال دهید. از تست پوینت زیر استفاده کنید. کابل رو وصل کنید با یک پنس اتصال رو انجام بدید و به محض دتکت شدن پنس رو جدا کنید. GSM-DEVELOPERS THE BEST FORUM There's always a way to solve problems لینک ارسال
pars@mobile 10 ارسال شده در 27 بهمن، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، 2016 ممنون اعلام نتیجه می کنم انچه پایانی نداردنه تویی ونه من....این انسانیت است که تاابدفریادکشیده خواهد شد... لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.