rasol_mohabbat 34 ارسال شده در 26 بهمن، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، 2016 سلام دوستان عزیز کسی بلده این مدل را فلش بزنه فایلشو دارم یه روشی بود که باید بوت لودر انلاک بشه که اونم یه جا خوندم ده روز طول میکشه روشی راحت تر کسی بلده لینک ارسال
siavash sadr 274 ارسال شده در 26 بهمن، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، 2016 خدمت شما دوست عزیز تو خود سایتش با تصویر مرحله ب مرحله توضیح داد [Guide] How to Flash MIUI 8 Global ROM? Here's a Step-by-step Tutorial! - MIUI General - Xiaomi MIUI Official Forum هفت سالی می شد که راه نرفته بودم. پزشک پرسید : این چوب ها چیست ؟ گفتم : فلجم. گفت : آنچه تو را فلج کرده . همین چوب هاست. سینه خیز . چهار دست و پا . قدم بردار و بیفت. چوب های زیبایم را گرفت . پشتم شکست و در آتش سوزاند. حالا من راه می روم … اما هنوز هم وقتی به چوبی نگاه می کنم . تا ساعت ها . بی رمقم 5teamgsm لینک ارسال
rasol_mohabbat 34 ارسال شده در 26 بهمن، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، 2016 عزیز اینجا سه روش گفته روش 1 که انلاین اپدیت بشه روش 2 از طریق ریکاوری این گوشی ریکاوری نداره اگه ریکاوری داشت که رست از ریکاوری میزدم روش 3 انلاک بوتلودر و نصب از فست بووت که انلاک بوت لودر انجام دادم 10 روز طول میکشه ً@*&،8855 راه راحت تری نیست گوشی پترن داره از فست بوت با باکس ولکانو و با برنامه های دیگه زدم وایپ نمیشه لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.