mohsen1987 22 ارسال شده در 24 بهمن، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، 2016 با سلام دوستان چندتا از این مدل داشتم که اونا رو با دو روش تماس اضطراری (برقراری تماس و هم عدم برقراری تماس ) باز میکردم .......اما الان یه دونه آپدیت اکتبر دارم هر کاری میکنم با این روش ها باز نمیشه .... ظاهرا الان روشی امده که از طریق سیستم و با سیم کارت گذاشتن روی گوشی مشکل حل میشه و کاری هم به مدل گوشی نداره ..... لطفا اگر کسی تجربه ای داره ممنون میشم در اختیار بزارین لینک ارسال
hamed67vi 51 ارسال شده در 24 بهمن، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، 2016 با سلام دوستان چندتا از این مدل داشتم که اونا رو با دو روش تماس اضطراری (برقراری تماس و هم عدم برقراری تماس ) باز میکردم .......اما الان یه دونه آپدیت اکتبر دارم هر کاری میکنم با این روش ها باز نمیشه .... ظاهرا الان روشی امده که از طریق سیستم و با سیم کارت گذاشتن روی گوشی مشکل حل میشه و کاری هم به مدل گوشی نداره ..... لطفا اگر کسی تجربه ای داره ممنون میشم در اختیار بزارین دوست عزیز لطفا قبل از ایجاد موضوع تو انجمن جستجو کنید http://forum.gsm-developers.com/thread12501.html لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.