علیرضا شاهرخی 1,017 ارسال شده در 22 بهمن، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، 2016 درود دوستان همونجور که مطلعید از سایت مستقیما نصب نمیشه فایل ipa رو دانلود کردم add file هم کردم تو itunes بعد از sync نصب میشه ولی غیرفعاله یعنی کمرنگه وقتی روش کلیک میکنم میزنه instaling و هیچ اتفاقی نمیفته راهنمایی میکنید؟ خرید و شارژ فوری جم و کردیت بازی های موبایلی تمامی بازی های آنلاین لینک ارسال
علیرضا شاهرخی 1,017 ارسال شده در 22 بهمن، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، 2016 موبایل بانک ملت منظورمه معذرت Sent from my HUAWEI G525-U00 using Tapatalk خرید و شارژ فوری جم و کردیت بازی های موبایلی تمامی بازی های آنلاین لینک ارسال
علیرضا شاهرخی 1,017 ارسال شده در 23 بهمن، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، 2016 آپدیت تاپیک خرید و شارژ فوری جم و کردیت بازی های موبایلی تمامی بازی های آنلاین لینک ارسال
mohsen8 815 ارسال شده در 24 بهمن، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، 2016 آپدیت تاپیک فایل رو دانلود کردید با برنامه تونگبو(Tongbu) با زدن کلیک راست نصب کنید ولی بعدا روی آیفون یدونه اپل ایدی باید بهش بدید میاد بالا لینک ارسال
steve jobs 33 ارسال شده در 24 بهمن، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، 2016 با ایتونز چرا کار نمیکنید خیلی خیلی راحت هستش لینک ارسال
BAHMAN 48 ارسال شده در 24 بهمن، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، 2016 سلام برنامه های بانکی رو باید از خود گوشی وارد سایتشون بشید و مستقیم دانلود کنید و بعد راهنمایی نصب که خیلی سادس اگر نتونستید بگید تصویری برات قرار بدم یا علی Bahman59547@Gmail.com ------------------------------------------------------------------------------------------------------------- لینک ارسال
علیرضا شاهرخی 1,017 ارسال شده در 24 بهمن، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، 2016 سلام برنامه های بانکی رو باید از خود گوشی وارد سایتشون بشید و مستقیم دانلود کنید و بعد راهنمایی نصب که خیلی سادس اگر نتونستید بگید تصویری برات قرار بدم یا علی بانک ملت مشکل داره داداش خرید و شارژ فوری جم و کردیت بازی های موبایلی تمامی بازی های آنلاین لینک ارسال
علیرضا شاهرخی 1,017 ارسال شده در 24 بهمن، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، 2016 با ایتونز چرا کار نمیکنیدخیلی خیلی راحت هستش ipa بانک ملت دانلود کنیم بعدش ببریم تو لایبرری وضعیت اپل ایدی ها روی سیستم و دستگاه چجوری باید باشه؟ خرید و شارژ فوری جم و کردیت بازی های موبایلی تمامی بازی های آنلاین لینک ارسال
aetork 10 ارسال شده در 26 بهمن، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، 2016 بهترین روش برای نصب موبایل بانک ها نرم افزار sibapp هستش که خیلی راحت و بدون دردسر انجام میشه به سایت sibapp وارد میوشید و گزینه نصب رو میزنید که از شما شماره گوشی تون رو میخواد و بعد از وارد کردن شماره تون براتون کد فعالسازی میده که بعد با وارد کردن کد در صفحه سایت شروع به نصب sibapp میکنه و بعد که دیگه میرین داخل نرم ازار sibapp و موبایل بانک مورد نظر رو نصب میکنید لینک ارسال
sbr0651 23 ارسال شده در 26 بهمن، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، 2016 درود دوستانهمونجور که مطلعید از سایت مستقیما نصب نمیشه فایل ipa رو دانلود کردم add file هم کردم تو itunes بعد از sync نصب میشه ولی غیرفعاله یعنی کمرنگه وقتی روش کلیک میکنم میزنه instaling و هیچ اتفاقی نمیفته راهنمایی میکنید؟ از مرورگر گوشی سایت سیب بانک دانلود همراه بانک وارد کن و از تمام برنامه های بانکی لذت ببر موفق باشی الإمامُ الصّادقُ عليهالسلام : إنَّ لِكُلِّ شَيءٍ زَكاةً ، وزَكاةُ العِلمِ أن يُعَلِّمَهُ أهلَهُ امام صادق عليهالسلام : هرچيزی زكاتى دارد و زكات دانش، آموختن آن است به اهلش. لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.