faraz68 10 ارسال شده در 22 بهمن، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، 2016 من خیلی راهها برای حذف ویروس تست کردم ولی گوشی با مشکلات دیگه ای مواجه میشد دوستان اگه روشی بلدن ک بدون مشکل ویروس حذف بشه لطفا ارایه بدن ک همه بهره مند بشیم لینک ارسال
steve jobs 33 ارسال شده در 22 بهمن، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، 2016 باکس ولکانو دارید؟ چه باکسی رو دارید؟ لینک ارسال
DawoodZzz 132 ارسال شده در 22 بهمن، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، 2016 با سلام و خسته نباشید همکاران گرامی در مورد ویروس کشی گوشیهای اندروییدی توسط باکس یا نرم افزارهای مربوطه میخاستم بگم که هر گوشی شرکتی با برندهای مختلف اگه براتون اومد قبل از انجام عمل ویروس کشی حتما سرچ کنید ببینید رام مد نظر گیر میاد یا نه و اگر گیر نمیومد حتما از گوشی بکاپ بگیرید بخاطر اینکه بعد از ویروس کشی و وایپ احتمال اینکه گوشی هنگ لوگو بشه خیلی زیاده داشتم که میگم بر اساس تجربه یکسالم اینم به نظر من دلیلش اینه که باکس یا نرم افزار برنامه های سیستم رو بعضی هاشون رو قادر نیست شناسایی کنه و اونارو هم پاک میکنه که مشکل ساز میشه و اگه بکاپی ازش نداشته باشین یا فایلش گیر نیاد گوشی دردسر میشه. خدایا گناهانم را مثله آرزوهایم نادیده بگیر. لینک ارسال
siavash sadr 274 ارسال شده در 22 بهمن، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، 2016 دوتا نرم افزار دارم ک اینکارو انجام میده اما همیشه جواب نمیده ویروسهایی ک بصورت فایل سیستمی نصب میشه راهی بجز فلش نداره هفت سالی می شد که راه نرفته بودم. پزشک پرسید : این چوب ها چیست ؟ گفتم : فلجم. گفت : آنچه تو را فلج کرده . همین چوب هاست. سینه خیز . چهار دست و پا . قدم بردار و بیفت. چوب های زیبایم را گرفت . پشتم شکست و در آتش سوزاند. حالا من راه می روم … اما هنوز هم وقتی به چوبی نگاه می کنم . تا ساعت ها . بی رمقم 5teamgsm لینک ارسال
mostafa66 17 ارسال شده در 22 بهمن، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، 2016 دوست عزیزمون درست میگن بعضی وقتا ویروس انقدر تو فایل های سیستمی نفوذ میکنه که راهی جز تعویض رام نداریم در نهایت با بکاپ از یه گوشی سالم مشکل حل میشه. لینک ارسال
rasol_mohabbat 34 ارسال شده در 23 بهمن، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، 2016 به این پست سر بزن راه حل عملی و تست شده و کشف شده توسط خودم ً@*&،2222 http://forum.gsm-developers.com/thread6988.html لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.