royal68 10 ارسال شده در 22 بهمن، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، 2016 با سلام خدمت دوستان عزیز این گوشی مشکل تصویر داره و سخت افزاری هستش گوشی دست مشتری کار میکرده و الان صفحه فقط لایت پس زمینه رو داره و تقریبا میشه گفت مثل صفحه آبی میمونه نرم افزاری نیست و صدای بالا امدن گوشی داره با ورژن های مختلف فلش زدم و حل نشد ال سی دی چک شده کانکتور ال سی دی سالمه و سلف های کنار کانکتور ال سی دی عوض شده دوستان مسیر کلی تصویر این مدل رو اگر دارن بزارن با تشکر لینک ارسال
d sezar 28 ارسال شده در 22 بهمن، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، 2016 با سلام خدمت دوستان عزیز این گوشی مشکل تصویر داره و سخت افزاری هستش گوشی دست مشتری کار میکرده و الان صفحه فقط لایت پس زمینه رو داره و تقریبا میشه گفت مثل صفحه آبی میمونه نرم افزاری نیست و صدای بالا امدن گوشی داره با ورژن های مختلف فلش زدم و حل نشد ال سی دی چک شده کانکتور ال سی دی سالمه و سلف های کنار کانکتور ال سی دی عوض شده دوستان مسیر کلی تصویر این مدل رو اگر دارن بزارن با تشکر برای چی اورده بودن تعمیر -من یه دونه چند روز پیش با همین مورد داشتم -مثل اینکه رطوبت رسیده بود انداختم توی الترا درست شد لینک ارسال
royal68 10 ارسال شده در 22 بهمن، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، 2016 مشکل هارد داشته هارد زدم تحویل دادم بعد از دو هفته مشتری اورده به این شکل شده لینک ارسال
d sezar 28 ارسال شده در 23 بهمن، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، 2016 مشکل هارد داشته هارد زدم تحویل دادم بعد از دو هفته مشتری اورده به این شکل شده امکان این که در پایهای سی پی یو قلع مردگی پیش اومده باشه زیاده لینک ارسال
saed-2001 11 ارسال شده در 23 بهمن، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، 2016 من این مشکل رو داشتم مجبور شدم دوباره هارد بزنم لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.