pars@mobile 10 ارسال شده در 21 بهمن، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، 2016 سلام خدمت اساتید بنده یه اس 3برام اوردن شماره سریال نول شده باباکس z3xواودین دوبارگوشی اوکی کردم ولی بعدیک روزدوباره نول میشه ممنون میشم راهنمایی کنید بااندروید4.3و4.0.1تست کردم انچه پایانی نداردنه تویی ونه من....این انسانیت است که تاابدفریادکشیده خواهد شد... لینک ارسال
DawoodZzz 132 ارسال شده در 21 بهمن، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، 2016 درود اگه منظورتون i9300 هست که ورژن رام رو بزارین رو 4.1.2 چهار فایل بهتره خودش اوکی میشه اگه نشد ترمیم سریال کنید و بعد از اون ریکاوری کاستوم نصب کنید و فایل مودم برای انتن دهی رو از ریکاوری رایت کنید من چندین گوشی این مدل رو با این روش حل کردم و تا امروز برگشت نخورده. خدایا گناهانم را مثله آرزوهایم نادیده بگیر. لینک ارسال
pars@mobile 10 ارسال شده در 21 بهمن، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، 2016 تمام این کارهاروکردم گوشی اوکی میشه بعدیک روز دوباره نول میشه انچه پایانی نداردنه تویی ونه من....این انسانیت است که تاابدفریادکشیده خواهد شد... لینک ارسال
ghodooss 90 ارسال شده در 21 بهمن، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، 2016 سلام ایسی بیسباند گوشی مشکل داره برای زنده ماندن دو خورشید لازم است؛ یکی در آسمان و یکی در قلب... GhodoosS لینک ارسال
DawoodZzz 132 ارسال شده در 21 بهمن، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، 2016 تمام این کارهاروکردم گوشی اوکی میشه بعدیک روز دوباره نول میشه اگه با اون ورژن هم تست کردین پس سخت افزاریه خدایا گناهانم را مثله آرزوهایم نادیده بگیر. لینک ارسال
MR.Shafiei 63 ارسال شده در 21 بهمن، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، 2016 تمام این کارهاروکردم گوشی اوکی میشه بعدیک روز دوباره نول میشه با سلام مشکل شما 10000% با تعویض هارد حل میشه. به کسانی که به شما حسودی میکنند ، احترام بگذارید زیرا اینها کسانی هستند که صمیمانه پذیرفته اند شما از آنها برترید.... :dddddd:dddddd لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.