mobileparsian 10 ارسال شده در 21 بهمن، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، 2016 سلام.دوستان با وجود اینکه این مشکل بارها مطرح شده ولی من به نتیجه نرسیدم.پشت گوشی رو بردش زده: A_v2.1k 11_05_2016 لینک ارسال
faraz68 10 ارسال شده در 21 بهمن، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، 2016 منم با این گوشی خیلی مشکل دارم و معمولا برای فلش قبولش نمیکنم اگه میشه ی راهه حل کلی و بدون مشکل ارایه بشه لینک ارسال
علیرضا شاهرخی 1,017 ارسال شده در 21 بهمن، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، 2016 به اخرین پست من در این تاپیک مراجعه کنید >http://forum.gsm-developers.com/thread12806.html#post45569 خرید و شارژ فوری جم و کردیت بازی های موبایلی تمامی بازی های آنلاین لینک ارسال
mobileparsian 10 ارسال شده در 21 بهمن، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، 2016 به اخرین پست من در این تاپیک مراجعه کنید >http://forum.gsm-developers.com/thread12806.html#post45569 سلام.ورژنش با این مدل که من دارم فرق میکنه لینک ارسال
siavash sadr 274 ارسال شده در 21 بهمن، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، 2016 من ورژن برد گوشی شما رو دارم شب اپلود میکنم برات هفت سالی می شد که راه نرفته بودم. پزشک پرسید : این چوب ها چیست ؟ گفتم : فلجم. گفت : آنچه تو را فلج کرده . همین چوب هاست. سینه خیز . چهار دست و پا . قدم بردار و بیفت. چوب های زیبایم را گرفت . پشتم شکست و در آتش سوزاند. حالا من راه می روم … اما هنوز هم وقتی به چوبی نگاه می کنم . تا ساعت ها . بی رمقم 5teamgsm لینک ارسال
mobileparsian 10 ارسال شده در 21 بهمن، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، 2016 من ورژن برد گوشی شما رو دارم شب اپلود میکنم برات سلام.داداش ممنونم.منتظرم لینک ارسال
MR.Shafiei 63 ارسال شده در 21 بهمن، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، 2016 سلام.داداش ممنونم.منتظرم دوست من شما با کرک میراکل اینفو بگیر اگه مدیاتک باشه بهترین و مطمکعن ترین راهش استفاده از فایل بکاپ از یه گوشی سالم هست بیش از 20مورد فلش زدم بدون مشکل. به کسانی که به شما حسودی میکنند ، احترام بگذارید زیرا اینها کسانی هستند که صمیمانه پذیرفته اند شما از آنها برترید.... :dddddd:dddddd لینک ارسال
mobileparsian 10 ارسال شده در 22 بهمن، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، 2016 دوست من شما با کرک میراکل اینفو بگیر اگه مدیاتک باشه بهترین و مطمکعن ترین راهش استفاده از فایل بکاپ از یه گوشی سالم هست بیش از 20مورد فلش زدم بدون مشکل. سلام.دوتا فایل بکاب دارم روش میزنم رو لوگو میمونه.از خود گوشی هم بکاب گرفتم هر چند ویروسیه ولی بالا نمیاد رو لوگو ریستارت میکنه.اگه کسی فایلی داره بزاره ممنون میشم. لینک ارسال
mobileparsian 10 ارسال شده در 22 بهمن، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، 2016 از دوستان کسی نیست که این فایلو داشته؟ لینک ارسال
siavash sadr 274 ارسال شده در 22 بهمن، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، 2016 دارم داداش امروز سرم خیلی شلوغ بود وقت نشد اپلود کنم فردا حتما ردیفش میکنم هفت سالی می شد که راه نرفته بودم. پزشک پرسید : این چوب ها چیست ؟ گفتم : فلجم. گفت : آنچه تو را فلج کرده . همین چوب هاست. سینه خیز . چهار دست و پا . قدم بردار و بیفت. چوب های زیبایم را گرفت . پشتم شکست و در آتش سوزاند. حالا من راه می روم … اما هنوز هم وقتی به چوبی نگاه می کنم . تا ساعت ها . بی رمقم 5teamgsm لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.