hasan32 15 ارسال شده در 21 بهمن، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، 2016 دوست عزيز شما از نسخه هاي زنده live انتي ويروس نود آخرين ورژن + آپديت استفاده كنيد اين نسخه ها از روي سي دي بر روي حافظه موقت كپي و سپس اجرا ميشن و در محيطي شبيه لينوكس كار ميكنن اين محيط كاملا سيف بوده و شما ميتوننين كل هارد و استوريج هاي جانبي رو اسكن و كلين كنيد. موفق باشيد لینک ارسال
mostafa66 17 ارسال شده در 21 بهمن، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، 2016 دوست عزیز از آنتی ویروس شید استفاده کنید خیلی قوی هست مشکلتون رو حل میکنه لینک ارسال
steve jobs 33 ارسال شده در 22 بهمن، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، 2016 راهکار این ویروس رو میدونم اگر خواستید خبر بدید بهتون بگم چون یکم طولانیه نمیشه اینجا توضیح بدم لینک ارسال
BAHMAN 48 ارسال شده در 22 بهمن، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، 2016 سلام مشکل کار شما اینه که وقتی ویندوز رو تعویض میکنید درایو ها رو باز میکند شما ویندوز رو عوض کن انتی ویروس نود رو نصب کن از طریق سی دی یا دانلود به هیچ عنوان مای کامپیوتر رو باز کن نصب کن انتی ویروس رو اپدیت بعد سیستم رو سرچ کن مطمعا باش از بین میره یک بارم کسپر رو دانلود کن نسخه 30 روزه فکر کنم جواب بگیری من یکی از سیستم هام این مشکل رو داره ولی وقتی به این سیستم میزنم به راحتی کسپر پاکش میکنه موفق باشی Bahman59547@Gmail.com ------------------------------------------------------------------------------------------------------------- لینک ارسال
reza_2344 304 ارسال شده در 25 بهمن، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، 2016 باتشکر از دوستان با نود نسخه کامیران یک ساله بهد از دو روز اسکن مشکلم حل شد علاوه بر شورت کات ویروس win 32/ramnitداشت که به فایهای اجرایی بکسها و exe چسلیده بود همرو پاک کردم حتی تو قرنطینه ممنون از همه دوستان مشکل کار من هم فول اسکن بود کامل اسکن نمیکردم در ضمن تنظیمات اکسپورت انتی ویروس هم از پشتیبانی کامیران تغییر دادن موفق و پایدار باشید لینک ارسال
مدیریت کل سایت ILYA20 2,097 ارسال شده در 25 بهمن، 2016 مدیریت کل سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، 2016 باتشکر از دوستان با نود نسخه کامیران یک ساله بهد از دو روز اسکن مشکلم حل شد علاوه بر شورت کات ویروس win 32/ramnitداشت که به فایهای اجرایی بکسها و exe چسلیده بود همرو پاک کردم حتی تو قرنطینهممنون از همه دوستان مشکل کار من هم فول اسکن بود کامل اسکن نمیکردم در ضمن تنظیمات اکسپورت انتی ویروس هم از پشتیبانی کامیران تغییر دادن موفق و پایدار باشید . با تشکر از اعلام نتیجه موضوع بسته شد. اگه این پست بهت کمک کرد دنبال دکمه تشکر نگرد . بجاش تو هم به جامعه آزادت کمک کن. لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.