faraz68 10 ارسال شده در 20 بهمن، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، 2016 دوستانی ک با انتقال فیلم و عکس به آیفون مشکل دارند نرم افزار filemaster رو از اپل استور رو گوشیتون دانلود کنید نرم افزار iMazing رو هم رو پی سیتون دانلود و نصب کنید و اجرا کنید وارد filemaster بشید و به سادگی اطلاعاتتون رو انتقال بدین لینک ارسال
jenabictak 10 ارسال شده در 21 بهمن، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، 2016 دوستانی ک با انتقال فیلم و عکس به آیفون مشکل دارند نرم افزار filemaster رو از اپل استور رو گوشیتون دانلود کنید نرم افزار iMazing رو هم رو پی سیتون دانلود و نصب کنید و اجرا کنید وارد filemaster بشید و به سادگی اطلاعاتتون رو انتقال بدین نرم افزار خوبیه، همین الان تستش کردم، ولی باز هم به راحتی و اطمینان و سرعت آیتیونز نخواهد بود لینک ارسال
sbr0651 23 ارسال شده در 21 بهمن، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، 2016 بهترین برنامه که همه کار واستون انجام میده من سه سال دارم استفاده میکنم tongbu الإمامُ الصّادقُ عليهالسلام : إنَّ لِكُلِّ شَيءٍ زَكاةً ، وزَكاةُ العِلمِ أن يُعَلِّمَهُ أهلَهُ امام صادق عليهالسلام : هرچيزی زكاتى دارد و زكات دانش، آموختن آن است به اهلش. لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.