MR.Majid 226 ارسال شده در 19 بهمن، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، 2016 رامی که من داشتم روش کار میکردم رام انگلیسی بنگلادش بود. سوال اینجاست؟؟؟(چرا بعد از آنپک و ریپک فایل بدون کوچکترین تغییراتی به گوشی فارسی اضافه شد؟؟؟ برای من که تعجب شده؟ [sIGPIC][/sIGPIC] لینک ارسال
مدیریت کل سایت ILYA20 2,097 ارسال شده در 19 بهمن، 2016 مدیریت کل سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، 2016 یعنی شما فایل اورجینال رو رایت میکنید فارسی میپره ولی ریپک شده خودتون رو رایت میکنید فارسی بالا میاد ؟ اگه این پست بهت کمک کرد دنبال دکمه تشکر نگرد . بجاش تو هم به جامعه آزادت کمک کن. لینک ارسال
MR.Majid 226 ارسال شده در 20 بهمن، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، 2016 یعنی شما فایل اورجینال رو رایت میکنید میپره ولی ریپک شده خودتون رو رایت میکنید فارسی بالا میاد ؟ آره دادا ... رام اورجینال رو وقتی رایت میکنم فارسی میپره!؟! [sIGPIC][/sIGPIC] لینک ارسال
مدیریت کل سایت ILYA20 2,097 ارسال شده در 20 بهمن، 2016 مدیریت کل سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، 2016 فکر کنم این اتفاق به دلیل متفاوت بودت ساختار رام باشه فرستاده شده از GT-I9300Iِ من با Tapatalk اگه این پست بهت کمک کرد دنبال دکمه تشکر نگرد . بجاش تو هم به جامعه آزادت کمک کن. لینک ارسال
MR.Majid 226 ارسال شده در 20 بهمن، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، 2016 فکر کنم این اتفاق به دلیل متفاوت بودت ساختار رام باشه فرستاده شده از GT-I9300Iِ من با Tapatalk میشه بیشتر توضیح بدین لطفا؟ [sIGPIC][/sIGPIC] لینک ارسال
مدیریت کل سایت ILYA20 2,097 ارسال شده در 21 بهمن، 2016 مدیریت کل سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، 2016 میشه بیشتر توضیح بدین لطفا؟ . به دلیل اینکه نوع کامپایل ما با شرکت فرق داره احتمال زیاد میره که پارتیشن گوشی تغییر پیدا کنه و باعث بشه در برخی جاها هماهنگی کرنل ها از کار بیفته (مثلا همین که زبانهای مخفی نشون نمیده ، این معنی رو میرسونه که پچی که دستوری برای disable کردن زبان میفرسته از کار میفته ) پس این احتمال هم وجود داره که رام دارای باگهایی باشه که ما از آن بی خبریم ... البته همه اینها یک فرضیه است و صحت 100% نداره موفق باشید اگه این پست بهت کمک کرد دنبال دکمه تشکر نگرد . بجاش تو هم به جامعه آزادت کمک کن. لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.