faraz68 10 ارسال شده در 19 بهمن، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، 2016 بعد از دانلود شما لازم به نصب ندارید فقط کافیه وارد فایل منجر بشید بعد برنامه هایی ک روی اس دی کارت دارید رو نصب کنید لینک ارسال
sajjad-ali 274 ارسال شده در 19 بهمن، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، 2016 راه دیگه ای نیست ؟ نمي دانم چرا ماانسانها عادت داريم آبي وسيع آسمان را رها كنيم و جذب آبي كوچك چشماني شويم كه عمقي ندارد و مي دانيم روزي بسته خواهد شد لینک ارسال
علیرضا شاهرخی 1,017 ارسال شده در 19 بهمن، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، 2016 باید دانگرید کنید خرید و شارژ فوری جم و کردیت بازی های موبایلی تمامی بازی های آنلاین لینک ارسال
ehsan momen 21 ارسال شده در 19 بهمن، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، 2016 درود دوست گرامی اگه مشکلت کماکان پا برجاست از طریق این اموزش صد درصد مشکلت رفع میشه و خودم تا الان بالای بیست مورد قفل همه مدل سامسونگ با اندروید 6 رو از این طریق حل کردم و حتی دیروز گوشی j710f اپدیت کرده بود مشتری به 6 ناقص اومده بود بالا تاچ کار نمیکرد و قفل پترن هم داشت به ناچار فلش کردم به اخرین ورژن و اومد بالا تاچ اوکی شد ولی موقع انتخاب زبان دیدم وای فای از کار افتاده و روشن نمیشه و با ترفند از طریق همین اموزش زیر اوکی کردم با نت سیم کارت http://forum.gsm-developers.com/thread12501.html لینک ارسال
sajjad-ali 274 ارسال شده در 19 بهمن، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، 2016 من خودم چند روش و تست کردم موضوع اینه برنامه نصب نمینه میپره نمي دانم چرا ماانسانها عادت داريم آبي وسيع آسمان را رها كنيم و جذب آبي كوچك چشماني شويم كه عمقي ندارد و مي دانيم روزي بسته خواهد شد لینک ارسال
ehsan momen 21 ارسال شده در 19 بهمن، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، 2016 احتمالا موقع نصب یه منو ظاهر نمیشه که توش 2 تا گزینه accept و decline داره و یکیش رو باید انتخاب کنی تا رد بشه؟ لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.