علیرضا شاهرخی 1,017 ارسال شده در 17 بهمن، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، 2016 درود با نرم افزار های عمومی روت نشد کاستوم ریکاوری هرچی میریزم بازم میره ریکاوری استوک دوستان راهنمایی میکنید خرید و شارژ فوری جم و کردیت بازی های موبایلی تمامی بازی های آنلاین لینک ارسال
..::AtifGsm::.. 57 ارسال شده در 17 بهمن، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، 2016 درود با نرم افزار های عمومی روت نشدکاستوم ریکاوری هرچی میریزم بازم میره ریکاوری استوک دوستان راهنمایی میکنید دوست عزیز من ریکاوری تست شده ای این مدل دارم فردا آپلود میکنم موفق باشید لینک ارسال
siavash sadr 274 ارسال شده در 18 بهمن، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، 2016 این لینک دانلود کاستوم ریکاوری i8262 برای فلش با odin ClockworkMod Based Recovery 6.0.4.7 - xda-developers DevDB هفت سالی می شد که راه نرفته بودم. پزشک پرسید : این چوب ها چیست ؟ گفتم : فلجم. گفت : آنچه تو را فلج کرده . همین چوب هاست. سینه خیز . چهار دست و پا . قدم بردار و بیفت. چوب های زیبایم را گرفت . پشتم شکست و در آتش سوزاند. حالا من راه می روم … اما هنوز هم وقتی به چوبی نگاه می کنم . تا ساعت ها . بی رمقم 5teamgsm لینک ارسال
mohsinsomeone 23 ارسال شده در 18 بهمن، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، 2016 این لینک دانلود کاستوم ریکاوری i8262 برای فلش با odin410 Gone سلام لینک تون مشکل داره اینم لینک سالم ریکاوری: Dev-Host - The Ultimate Free File Hosting / File Sharing Service If you only do what you can do you will never be more than you are now لینک ارسال
siavash sadr 274 ارسال شده در 18 بهمن، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، 2016 تصحیح شد ClockworkMod Based Recovery 6.0.4.7 - xda-developers DevDB هفت سالی می شد که راه نرفته بودم. پزشک پرسید : این چوب ها چیست ؟ گفتم : فلجم. گفت : آنچه تو را فلج کرده . همین چوب هاست. سینه خیز . چهار دست و پا . قدم بردار و بیفت. چوب های زیبایم را گرفت . پشتم شکست و در آتش سوزاند. حالا من راه می روم … اما هنوز هم وقتی به چوبی نگاه می کنم . تا ساعت ها . بی رمقم 5teamgsm لینک ارسال
MR.Shafiei 63 ارسال شده در 18 بهمن، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، 2016 درود با نرم افزار های عمومی روت نشدکاستوم ریکاوری هرچی میریزم بازم میره ریکاوری استوک دوستان راهنمایی میکنید دوست من این مدل 1000000% با king root روت میشه. به کسانی که به شما حسودی میکنند ، احترام بگذارید زیرا اینها کسانی هستند که صمیمانه پذیرفته اند شما از آنها برترید.... :dddddd:dddddd لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.