MR.Majid 226 ارسال شده در 17 بهمن، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، 2016 آموزش کار باکس Miracle Box از مبتدی تا حرفه ای ********************************************* سلام در این پست قصد دارم از ب بسم الله این باکس البته اونقدر که در توانم هست رو برای عزیزان بیان کنم که ایشالا برای دوستان مورد استفاده قرار بگیره و هر کدوم از دوستان دوست داشتن لطفا کمک کنند.یاعلی لطفا از زدن اسپم تا تکمیل شدن تاپیک خودداری. [sIGPIC][/sIGPIC] لینک ارسال
ghodooss 90 ارسال شده در 19 بهمن، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، 2016 قسمتی از اموزش تب مدیا تک خواندن یا بکاپ و نوشتن فایل روی گوشی (مثال نوکیا) برای زنده ماندن دو خورشید لازم است؛ یکی در آسمان و یکی در قلب... GhodoosS لینک ارسال
jabanfans 10 ارسال شده در 21 بهمن، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، 2016 سلام هنگام باز کردن نسخه 2.27 با مشکل Can Not Connected box - please check your cable box مواجه میشم ! راه حل چیه؟؟ لینک ارسال
مدیریت کل سایت ILYA20 2,097 ارسال شده در 21 بهمن، 2016 مدیریت کل سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، 2016 سلام هنگام باز کردن نسخه 2.27 با مشکل Can Not Connected box - please check your cable box مواجه میشم ! راه حل چیه؟؟ درود. لودر کرک را داخل فایل نریختید بخاطر همونه . بهتره یه نسخه از کرک مطمئن رو دانلود کنید . موفق باشید اگه این پست بهت کمک کرد دنبال دکمه تشکر نگرد . بجاش تو هم به جامعه آزادت کمک کن. لینک ارسال
rezakeshavarza 15 ارسال شده در 22 بهمن، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، 2016 درود.لودر کرک را داخل فایل نریختید بخاطر همونه . بهتره یه نسخه از کرک مطمئن رو دانلود کنید . موفق باشید سلام بچه ها بهتر نیست نسخه 2.38 آموزش داده بشه نه کرکش؟؟؟؟ من فقط عاشق اینم.......... حرف قلبتو بدونم............ لینک ارسال
eza68 15 ارسال شده در 27 بهمن، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، 2016 آموزش کار باکس Miracle Box از مبتدی تا حرفه ای ********************************************* سلام در این پست قصد دارم از ب بسم الله این باکس البته اونقدر که در توانم هست رو برای عزیزان بیان کنم که ایشالا برای دوستان مورد استفاده قرار بگیره و هر کدوم از دوستان دوست داشتن لطفا کمک کنند.یاعلی لطفا از زدن اسپم تا تکمیل شدن تاپیک خودداری. منتظریم مهندس ... لینک ارسال
MR.Majid 226 ارسال شده در 27 بهمن، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، 2016 منتظریم مهندس ... بله دوست عزیز ... ولی دوستان تاپیک رو بهم زدن. باشه چشم حتما میذارم [sIGPIC][/sIGPIC] لینک ارسال
eza68 15 ارسال شده در 10 اسفند، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، 2016 :-":-":-":-":-":-":-":-":-":-":-"@-)@-)@-) لینک ارسال
iraj 104 ارسال شده در 10 اسفند، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، 2016 سلام ببخشید امیدواروم اسپم نشه ...این این ارور تاریخ که تو نسخه قبلی بود والانم بنده با ورژن 8.1پیدا کردم راهکارش رو بزارید ممنون irgsm لینک ارسال
siavash sadr 274 ارسال شده در 10 اسفند، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، 2016 لطفا طریقه فلش spd رو بذارید هفت سالی می شد که راه نرفته بودم. پزشک پرسید : این چوب ها چیست ؟ گفتم : فلجم. گفت : آنچه تو را فلج کرده . همین چوب هاست. سینه خیز . چهار دست و پا . قدم بردار و بیفت. چوب های زیبایم را گرفت . پشتم شکست و در آتش سوزاند. حالا من راه می روم … اما هنوز هم وقتی به چوبی نگاه می کنم . تا ساعت ها . بی رمقم 5teamgsm لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.