ehsan momen 21 ارسال شده در 17 بهمن، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، 2016 دوست عزیز چه طور مشکل سریال رو حل کردی؟ مشکلاتی ک دستگاه داره چیه؟ البته به جز سریال لینک ارسال
fardin1369 11 ارسال شده در 17 بهمن، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، 2016 مشکلاتی ک دستگاه داره چیه؟ البته به جز سریال الان فقط سریال لینک ارسال
ehsan momen 21 ارسال شده در 19 بهمن، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، 2016 الان فقط سریال سلام شرمنده درگیر بودم دیر ج دادم اون کامبینیشن رو بزن رو گوشی با 5.0.2 میاد بالا.بعد یه ریکاوری کاستوم بزن روش و گوشی رو ببر تو ریکاوری و از طریق adb sideload فایل روت رو رایت کن روش .حتما با adb بزن چون با فایل و اودین بزنی گوشی بالا نمیاد بعد روت از قسمت فایل منیجر خود ریکاوری پوشه efs رو پاک کن و ریبوت کن وقتی اومد بالا از طریق z3x یه بار ریست efs رو بزن تا کامل هرچی مونده بپره اخرش وایپ کن یه بار وقتی اومد بالاگوشی با یه 4 فایل ببرش به 5.1.1 البته فایل bootloader رو نزن وقتی فلش کردی و گوشی اومد بالا یه وایپ بزن و مجدد ریکاوری و روت رو از همون روش بالا اوکی کن و سریال راحت اوکی کن . تموم که شد یه بار وایپ کن ک روت بپره و دردسر نشه و به همون ورژن 6 که روش بود با تک فایله اپدیت کن و حالشو ببر لینک ارسال
ehsan momen 21 ارسال شده در 19 بهمن، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، 2016 من با این راه تونستم سریال و بیس باند و شبکه رو اوکی کنم بازم دوس داشتی تست کن فقط احتیاط یادت نره لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.