MR.Majid 226 ارسال شده در 13 بهمن، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، 2016 تمام سوالات و مشکلات MR.Majid در مورد کوک رام ***************************************** [sIGPIC][/sIGPIC] لینک ارسال
MR.Majid 226 ارسال شده در 13 بهمن، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، 2016 با عرض سلام و خسته نباشید بنده الان دارم روی htc 816h با cpu mt6592v کار میکنم. بنده فایل سیستم رو به روش های فوق آنپک کردم. وقتی میخواستم شروع ادیت فارسی کنم. که دیدم پوشه values-fa در رام وجود داره. یه سوال: در رام های htc مانند 816h-816g-820p-و ... همچنین رامهای که با مولوکال فارسی میشوند چگونه باید فارسی کنید؟ اینم میدونم: فعالسازی زبانهای مخفی در گوشیهای HTC: برای فعالسازی زبان مخفی گوشیهای HTC با استفاده از آموزشهای فصل اول دیوایس مربوطه را روت کنید، سپس نرم افزار APK را از مارکت های اندروید نصب کنید. پوشه cid default را از آدرس زیر حذف کنید. system/cid/cid default system/CUSTOMIZE/cid/cid default سپس دیوایس مربوطه را وایپ(فرمت) کنید. میخوام خودم رام رو ادیت کنم تا اینکه وقتی با فلش تولز فلش کنم زبان فارسی بیاد بالا؟ [sIGPIC][/sIGPIC] لینک ارسال
MR.Majid 226 ارسال شده در 13 بهمن، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، 2016 با سلام و درود خدمت ایلیا بنده میخوام واقعا دنبال کوک رام رو بگیرم تو این بازار خرابی ... لطفا راهنمایی کنید استاد [sIGPIC][/sIGPIC] لینک ارسال
K47EH 13 ارسال شده در 13 بهمن، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، 2016 سلام علیک دوست من میشه بگید من این فکر میکردم چطور حل شذ لینک ارسال
مدیریت کل سایت ILYA20 2,097 ارسال شده در 13 بهمن، 2016 مدیریت کل سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، 2016 خب رام دیگه فارسی داره فقط بخواید نامتون رو به settings.apk وارد کنید . موفق باشید اگه این پست بهت کمک کرد دنبال دکمه تشکر نگرد . بجاش تو هم به جامعه آزادت کمک کن. لینک ارسال
MR.Majid 226 ارسال شده در 13 بهمن، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، 2016 خب رام دیگه فارسی داره فقط بخواید نامتون رو به settings.apk وارد کنید . موفق باشید ن دادا فقط با مولوکال فارسی میشه. با فلش تولز وقتی فلش میکنم فارسی بالا نمیاد؟ میخوام هم اسم خودم رو به setiings.apk اضاف کنم و موقع فلش فارسی بالا بیاد؟ [sIGPIC][/sIGPIC] لینک ارسال
مدیریت کل سایت ILYA20 2,097 ارسال شده در 13 بهمن، 2016 مدیریت کل سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، 2016 ن دادا فقط با مولوکال فارسی میشه. با فلش تولز فلش وقتی فلش میکنم فارسی بالا نمیاد؟ . خب مخفی شده شما باید عواملی که باعث مخفی شدن زبان های مربوطه میشن رو تغییر و یا پاک کنی... اگه این پست بهت کمک کرد دنبال دکمه تشکر نگرد . بجاش تو هم به جامعه آزادت کمک کن. لینک ارسال
MR.Majid 226 ارسال شده در 13 بهمن، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، 2016 .خب مخفی شده شما باید عواملی که باعث مخفی شدن زبان های مربوطه میشن رو تغییر و یا پاک کنی... میشه توضیح بدین دقیق کدوم فایل ها رو باید پاک کنم؟ [sIGPIC][/sIGPIC] لینک ارسال
مدیریت کل سایت ILYA20 2,097 ارسال شده در 13 بهمن، 2016 مدیریت کل سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، 2016 میشه توضیح بدین دقیق کدوم فایل ها رو باید پاک کنم؟ . برای فعالسازی زبان مخفی htc راه حل های زیادی ارایه شده system/cid/cid default system/CUSTOMIZE/cid/cid default این قسمت ها رو پاک کنید اگه این پست بهت کمک کرد دنبال دکمه تشکر نگرد . بجاش تو هم به جامعه آزادت کمک کن. لینک ارسال
MR.Majid 226 ارسال شده در 13 بهمن، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، 2016 .برای فعالسازی زبان مخفی htc راه حل های زیادی ارایه شده system/cid/cid default system/CUSTOMIZE/cid/cid default این قسمت ها رو پاک کنید یعنی منظور شما اینکه وقتی فایل system.img رو آنپک کردم این فایل ها رو از این مسیر ها پاک کنم؟ [sIGPIC][/sIGPIC] لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.