علیرضا شاهرخی 1,017 ارسال شده در 10 بهمن، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، 2016 درود دوستان و استادان این قفل رو گریبانگیر شدم باگی وجود داره داخلش آیا؟ خرید و شارژ فوری جم و کردیت بازی های موبایلی تمامی بازی های آنلاین لینک ارسال
rezakeshavarza 15 ارسال شده در 3 اسفند، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، 2016 سلام راهی وجود داره بچه ها؟ من فقط عاشق اینم.......... حرف قلبتو بدونم............ لینک ارسال
hamed67vi 51 ارسال شده در 3 اسفند، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، 2016 درود ابتدا به آندروید 5 دانگرید کنید سپس از آموزش پایین استفاده کنید لینک ارسال
rezakeshavarza 15 ارسال شده در 15 اسفند، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، 2016 hamed67vi گفته است: درودابتدا به آندروید 5 دانگرید کنید سپس از آموزش پایین استفاده کنید my problem sloved ً@*&،654163ً@*&،654163ً@*&،894ً@*&،894ً@*&،8 من فقط عاشق اینم.......... حرف قلبتو بدونم............ لینک ارسال
nokia5800 15 ارسال شده در 8 مرداد، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، 2017 rezakeshavarza گفته است: my problem sloved ً@*&،654163ً@*&،654163ً@*&،894ً@*&،894ً@*&،8 من هنوز نتونستم حل کنم لینک ارسال
farhadsoftware 312 ارسال شده در 9 مرداد، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، 2017 با سلام.لطفا مراحل کار را قدم به قدم پیش بروید دوستان عزیز اگر دقت کنید قبل از بالا آمدن صفحه قفل شما حدود شش یا هفت ثانیه زمان دارید این یعنی ما باید تا میتوانیم سریع باشیم خوب اول گوشی رو روشن کنید و انتخاب زبان . ... بعد هرچقدر میتوانید مراحل راه اندازی اولیه را رد کنید اوووپس باز قفل فعال شد و اجازه نمیده کارتان رو بکنین؟نزدیک بود نه؟از 6 تا مراحل راه اندازی اولیه حتما تو مرحله پنجم بودید اشکال نداره...گوشی رو خاموش نکنید توجه کنید که نباید خاموش کنید ریستارت کنید با تمام سرعت سعی کنید مراحل اولیه رو رد کنید هربار که ناموفق بودید با صبر و حوصله مجداا ریستارت بزنید تا بتوانید در فرصت داده شده همه ی شش مراحل راه اندازی رو در کنید خوب حاال مرحله ی شش رسیدید ولی باز گوشی قفل شد و صفحه ضد سرقت بالا اومد؟؟؟؟؟؟؟ اشکال نداره...دکمه ی پاور رو ارام فشار دهید تا صفحه خاموش شه....بعد ارام پاور روبزنید...صفحه روشن میشه در قسمت بالایی نوار ابزار را به طرف پایین بکشید کنار علامت تنظیمات شکل آبی رنگ آدمک وجود دارد...اره خودشه...روش کلیک کنید و بعد یه صفحه روشن میشه که توش نوشته Owner add guest add user خوب حاال کافیه ما گزینه ی زیر رو انتخاب کنیم Add guest بعدصبر کنید ...باز مراحل ابتدایی راه اندازی اولیه رو میبینید...راه اندازی کنید و میبیند تونستید قفل رو دور بزنید ... فایل آموزش با لینک مستقیم تا 13 روز لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.