mohsen8 815 ارسال شده در 27 اسفند، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، 2016 کار با ویبره (Vibrator) در اندروید کار با دوربین در اندروید کار با VideoView در اندروید کار با SeekBar در اندروید طراحی لایه جدید با استفاده از Toast سفارشی Shape در اندروید Shape در اندروید(قسمت دوم) تفاوت بین دو حالت LinearLayout و RelativeLayout برای نمایش فایل xml متناظر با activity ها ساخت TextWatcher در اندروید لینک ارسال
mohsen8 815 ارسال شده در 13 اردیبهشت، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، 2017 جلسه چهل و سوم: کلمات پیشنهادی با استفاده از AutoCompleteTextView جلسه چهل و چهارم: کار با OnLongClick در اندروید جلسه چهل و پنجم: Audio Capture جلسه چهل و ششم: طراحی اپلیکیشن ضبط صدا با استفاده از Media Recorder جلسه چهل و هفتم: موتور Speech جلسه چهل و هشتم: ساخت اکتیویتی جدید و رفتن به آن با استفاده از Intent جلسه چهل و نهم: PhoneCall لینک ارسال
mohsen8 815 ارسال شده در 13 اردیبهشت، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، 2017 [h=2]آموزش برنامه نویسی اندروید با اندروید استودیو (بخش پنجاه: ارسال پیامک Sms با استفاده از پیام رسان پیش فرض اندروید )[/h] لینک ارسال
mohsen8 815 ارسال شده در 18 اردیبهشت، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، 2017 [h=2]آموزش برنامه نویسی اندروید با اندروید استودیو (بخش پنجاه و یکم: ارسال پیامک Sms با استفاده از خود اپلیکیشن )[/h] [h=2]آموزش برنامه نویسی اندروید با اندروید استودیو (بخش پنجاه و دوم: برنامه نویسی کلیپ بورد (ClipBoard) در اندروید )[/h] [h=2]آموزش برنامه نویسی اندروید با اندروید استودیو (بخش پنجاه و سوم: Context Menu )[/h] لینک ارسال
mohsen8 815 ارسال شده در 19 اردیبهشت، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، 2017 [h=2]آموزش برنامه نویسی اندروید با اندروید استودیو (بخش پنجاه و چهارم: انتقال اپلیکیشن به حافظه SD )[/h] [h=2]آموزش برنامه نویسی اندروید با اندروید استودیو (بخش پنجاه و پنجم: بررسی امکان دسترسی خواندن و نوشتن در حافظه )[/h] لینک ارسال
nilad_hidden01 0 ارسال شده در 3 اسفند، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، 2018 سلام و خسته نباشید من تا بحال کد نویسی نکردم و زبان برنامه نویسی بلد نیستم الان برای شروع برنامه نویسی اندروید میتونم از این اموزش استفاده کنم یا پیش نیاز های دیگه هم لازمه؟ینی باید از زبان های c و جاوا شروع کنم یا خیر؟ لینک ارسال
مدیریت کل سایت ILYA20 2,097 ارسال شده در 4 اسفند، 2018 مدیریت کل سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، 2018 در 8 ساعت قبل، nilad_hidden01 گفته است : سلام و خسته نباشید من تا بحال کد نویسی نکردم و زبان برنامه نویسی بلد نیستم الان برای شروع برنامه نویسی اندروید میتونم از این اموزش استفاده کنم یا پیش نیاز های دیگه هم لازمه؟ینی باید از زبان های c و جاوا شروع کنم یا خیر؟ سلام آشنا بودن با زبان جاوا میتونه خیلی کمک کنه اگه این پست بهت کمک کرد دنبال دکمه تشکر نگرد . بجاش تو هم به جامعه آزادت کمک کن. لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.