MR.Majid 226 ارسال شده در 9 بهمن، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، 2016 در خواست ریکاوری کاستوم j200h/ds یا آموزش باز کردن قفل الگو بدون پاک شدن اطلاعات ********************************************************************************* مشتری برام گوشی آورده میگه میخوام اطلاعات گوشی پاک نشه . پولی خوبی هم میده قفل frp فعاله الگو هم داره. الان قفل frp رو غیر فعال کردم مونده الگوش. آیا دوستان ریکاوری مخصوصش دارن یا راهی هست الگو شو باز کنم بدون پاک شدن اطلاعات [sIGPIC][/sIGPIC] لینک ارسال
mohsen8 815 ارسال شده در 9 بهمن، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، 2016 سلام من قبلا برای مدل f این گوشی با ریکاوری twrp راحت قفل گوشی باز کردم دیگه فایل ریکاوری رو برای مدل h تست نکردم twrp بوت و ریکاوری استوک اینم پیدا کردم ولی خودم تست نکردم، خود منبع که تایید کرده و عکس از سالم بودن گذاشته J200H لینک ارسال
MR.Majid 226 ارسال شده در 9 بهمن، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، 2016 بهر حال هر دو قفلش رو برداشتم بدون پاک شدن اطلاعت ... اینم لینک آموزش: http://forum.gsm-developers.com/thread12643.html#post44654 [sIGPIC][/sIGPIC] لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.