علیرضا شاهرخی 1,017 ارسال شده در 8 بهمن، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، 2016 درود دوستان توی اندروید 6 هستم و این نسخه هیچ باگی نداره که مستقیم frp بردارم راهی هست دانگرید کنم؟ خرید و شارژ فوری جم و کردیت بازی های موبایلی تمامی بازی های آنلاین لینک ارسال
MR.Majid 226 ارسال شده در 8 بهمن، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، 2016 درود دوستان توی اندروید 6 هستم و این نسخه هیچ باگی نداره که مستقیم frp بردارم راهی هست دانگرید کنم؟ درود بر شما ... فقط میخواهید frp رو غیر فعال کنید؟ [sIGPIC][/sIGPIC] لینک ارسال
علیرضا شاهرخی 1,017 ارسال شده در 8 بهمن، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، 2016 درود بر شما ... فقط میخواهید frp رو غیر فعال کنید؟ بله دوست عزیز خرید و شارژ فوری جم و کردیت بازی های موبایلی تمامی بازی های آنلاین لینک ارسال
MR.Majid 226 ارسال شده در 8 بهمن، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، 2016 بله دوست عزیز شما این فایل رو تست کردیت: دانلود فایل تست شده کامبینیشن COMBINATION SM-A310F برای حذف FRP [sIGPIC][/sIGPIC] لینک ارسال
علیرضا شاهرخی 1,017 ارسال شده در 8 بهمن، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، 2016 شما این فایل رو تست کردیت:دانلود فایل تست شده کامبینیشن COMBINATION SM-A310F برای حذف FRP هنوز نه مجید جان خرید و شارژ فوری جم و کردیت بازی های موبایلی تمامی بازی های آنلاین لینک ارسال
MR.Majid 226 ارسال شده در 8 بهمن، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، 2016 هنوز نه مجید جان خب تست کنید سپس اعلام نتیجه؟ [sIGPIC][/sIGPIC] لینک ارسال
علیرضا شاهرخی 1,017 ارسال شده در 8 بهمن، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، 2016 درود.دانگرید کردم و با sidesync حذف کردم frp رو. موضوع بسته بشه. Sent from my HUAWEI G525-U00 using Tapatalk خرید و شارژ فوری جم و کردیت بازی های موبایلی تمامی بازی های آنلاین لینک ارسال
jalilzadeh 98 ارسال شده در 9 بهمن، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، 2016 درود.دانگرید کردم و با sidesync حذف کردم frp رو.موضوع بسته بشه. Sent from my huawei g525-u00 using tapatalk ممنون از اعلام نتیجه شما.. در یک تاپیک جدید میتونید آموزش دانگرید a310 رو بزارید که بقیه دوستان هم استفاده کنند. GSM-DEVELOPERS THE BEST FORUM There's always a way to solve problems لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.