hasan32 15 ارسال شده در 6 بهمن، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، 2016 با سلام دانگل تازه گرفتم فقط برنامه CM2MTK رو باز میکنه و برنامه های دیگه ارور اکتیو میده مثلا CM2SPD متن ارور : you must activate this software via infinty online service لینک ارسال
rezakeshavarza 15 ارسال شده در 6 بهمن، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، 2016 دانگل منجیر رو نصب کن و فریمور دانگلت رو آپدیت کن تا درس شه http://server1.infinity-box.com/download/index-1.php?dir=&uid=17112&file=DongleManager.7z من فقط عاشق اینم.......... حرف قلبتو بدونم............ لینک ارسال
hasan32 15 ارسال شده در 6 بهمن، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، 2016 آپدیت کردم فعال نشد لاگ: Connecting to server Server connection successfully established Checking DongleManager version... Your DongleManager is up-to-date Checking Dongle Identification... Authenticating on server... Authentication stage error: Server answer:[0007] No updates found for your Smart-Card. DO NOT try more today ! لینک ارسال
rezakeshavarza 15 ارسال شده در 6 بهمن، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، 2016 یه اینفو از دانگل بگیر با همون دانگل منجیر و بزار اینجا من فقط عاشق اینم.......... حرف قلبتو بدونم............ لینک ارسال
hunterpars 17 ارسال شده در 6 بهمن، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، 2016 با سلامدانگل تازه گرفتم فقط برنامه CM2MTK رو باز میکنه و برنامه های دیگه ارور اکتیو میده مثلا CM2SPD متن ارور : you must activate this software via infinty online service برای فعال سازی فقط نیاز به ثبت یوزر نیم و ایمیل دارید بعد از اون برنامه فعال میشه. اگه مشکل دارید یه اسکرین از ارور قرار بدید. لینک ارسال
MR.Ali 49 ارسال شده در 6 بهمن، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، 2016 تا جایی که من میدونم باید اکتیو سالیانه رو خریداری کنید رفاقت کشکه و دوغ لینک ارسال
M@HDi 35 ارسال شده در 7 بهمن، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، 2016 تا جایی که من میدونم باید اکتیو سالیانه رو خریداری کنید اکتیو سالیانه نداره لینک ارسال
MR.Ali 49 ارسال شده در 7 بهمن، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، 2016 اکتیو سالیانه نداره اکتیو مجدد دانگل اینفینیتی برای استفاده از آپدیت های جدید و ساپورت فایل فلش. اکتیو ۱ ساله :۱۶۰ هزار تومان اکتیو ۲ ساله: ۲۵۰ هزار تومان با فروشندگان باکس مثل جناب بهبودی و .......... در تماس باشید ً@*&،4641 رفاقت کشکه و دوغ لینک ارسال
M@HDi 35 ارسال شده در 7 بهمن، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، 2016 اکتیو مجدد دانگل اینفینیتی برای استفاده از آپدیت های جدید و ساپورت فایل فلش.اکتیو ۱ ساله :۱۶۰ هزار تومان اکتیو ۲ ساله: ۲۵۰ هزار تومان با فروشندگان باکس مثل جناب بهبودی و .......... در تماس باشید ً@*&،4641 من الان نزدیک دوساله دانگلا خریدم اکتیوش نکردم تا حالا تمام آپدیتاشم نصب کردمً@*&،4641 لینک ارسال
newsoft 12 ارسال شده در 7 بهمن، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، 2016 سلام عزیزان من هم این مشکل رو دارم لاگ Type: Main Infinity-Box/Dongle S/N:---------1 Version: 0130.02 Connecting to server Server connection successfully established Checking DongleManager version... Your DongleManager is up-to-date Checking Dongle Identification... Authenticating on server... Authentication stage error: Server answer:[0007] No updates found for your Smart-Card. DO NOT try more today ! لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.