علیرضا شاهرخی 1,017 ارسال شده در 6 بهمن، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، 2016 درود به تمام استادان وسروران گرامی هدف از ایجاد این تاپیک تعیین هزینه برای اجرت نرم افزاره از همکاران عزیز خواهش میکنم لیست اجرت خودشون رو اعلام کنن. خرید و شارژ فوری جم و کردیت بازی های موبایلی تمامی بازی های آنلاین لینک ارسال
علیرضا شاهرخی 1,017 ارسال شده در 6 بهمن، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، 2016 استان فارس شهرستان سپیدان فلش و آنلاک گوشی های نوکیا dct4 3000 تومان فلش و آنلاک گوشی های نوکیا bb5 4000 تومان فلش و آنلاک گوشی های نوکیا mtk 5000 تومان فرمت گوشی های اندروید توسط منو ریکاوری + نصب برنامه 8000 تومان نصب رام سامسونگ 10000 تومان+هزینه دانلود رام نصب رام هوآوی 10000 تومان +هزینه دانلود رام نصب رام اچ تی سی 15000 تومان +هزینه دانلود رام نصب رام ام تی کا توسط فلش تولز 12000+هزینه دانلود رام حذف frp گوشی های سامسونگ با اندروید 5 30000 تومان حذف frp گوشی های سامسونگ با اندروید6 40000 تومان حذف frp گوشی های هوآوی 25000 تومان ترمیم سریال و بیس سامسونگ 30000 تومان apple id آماده 10000 تومان apple id سفارشی شده 20000 تومان خرید و شارژ فوری جم و کردیت بازی های موبایلی تمامی بازی های آنلاین لینک ارسال
سجادبیانی 97 ارسال شده در 6 بهمن، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، 2016 سلام بستگی به منطقه و شهر داره مثلا من مشهدم و تقریبا پایین شهر فلش دستی می زنیم 5 هزار تومانً@*&،33232 فلش با فایل میزنم بین 10 تا 15 هزار تومانً@*&،11 frp و مشگل بی باند بستگی داره چطور توضیح بدیم بین 30 تا 50 هزار تومانً@*&،74874 دوستان هستن که تقریبا بالای شهر هستن فلش دستی میزنن 30 هزار تومان بقیش هر چقدر بتونن می گیرن خخخخخخً@*&،641ً@*&،77>< GSM-DEVELOPERS اگه فقط کاری که در توانته انجام بدی از اینکه هستی بهتر نمی شی بدون خرید اشتراک کاربر ویژه شوید عضو شوید 10 پست مفید ارسال کنید کاربر وِیژه شوید و از امکانات رایگان لذت ببرید لینک ارسال
علیرضا شاهرخی 1,017 ارسال شده در 6 بهمن، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، 2016 درسته سجادجان مشکل ازینه که مناطق فرقداره واخلاق مردمش خوب و بده خرید و شارژ فوری جم و کردیت بازی های موبایلی تمامی بازی های آنلاین لینک ارسال
alijaspercom 11 ارسال شده در 6 بهمن، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، 2016 تهران علاالدین نوکیا کار نمیکنم اما 10 تا 30 فلشم از 15 تا 50 60 frp هم بستگی داره کمه کم 40 به بالا لینک ارسال
ehsangold 25 ارسال شده در 6 بهمن، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، 2016 سلام نوکیا ها رو که ایشون زدن 4تومن فلش منکه اصلا زیر 10تومن فلش نمیزنم نوکیا ها رو برا اندروید هم فلش روی گوشی های سطح متوسط به پایین کلا همه رو 20تومن فلش میکنم چیزی هم از اینکه از ریکاوری زدم یا با کامپیوتر به مشتری نمیگم دلیلی نیست بگیم مشتری میخاد مشکل فعلی گوشی اش حل بشه جایی که کار میکنم نه بالاشهر نه مردم اش پولدار برا کارم و حرفه ام ارزش قایل ام دنبال رقابت هم نیستم با این نرخ کار میکنم کسی دوست داشت بیاد کسی نخواست مجبور نیست هیچ ** هم نیاد برام مهم نیست همین که خرج زن و بچه ام در بیارم برام کافیه نرخ های پایین هیچ وقت کار نمیکنم چون تو این کار چشم هامون داره میره زیر دود روغن فلکسی شش ها و ریه ها دارن میرن اون گوشیرکه از ریکاوری میزنی مثلا هاوایی بعد سریالش میپره باید وقت بزاری برا ترمیم سریالش اون فردا مشتری بهش بگی چون از ریکاوری زدم ارزونه ولی سریالت پرید قیمتت رفت بالا این چه کاریه 20بزن کلا همه جور فلش رو تو مدل های سطح متوسط و متوسط به پایین برا مشتری هم داستان نگید بقیه همکارا رو هم خراب نکنید این علم رو شاید برخی ها رایگان کسب کردن ولی خیلی ها بابت اموختنش هزینه های گزافی پرداخت کردن برخی ها دیدم گفتن گوشی وایپ کنی پول فلش بگیری حرام خواری است ولی بنده عقیده دارم نه اشتباهه چون وایپ هم میکنیم بی خطر نیست و این خطرات را ما به عهده میگیریم انشاالله خدا کمک کنه به همه مون اون راهی که درسته رو بریم مردان بزرگ و خوش قلب دکمه تشکر را خواهند زد لینک ارسال
rasol_mohabbat 34 ارسال شده در 6 بهمن، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، 2016 سلام دوستان عزیز من از تهران تجریش نوکیا ساده ها 10 ریست دستی 10 رام 20-50 frp 40-60 برنامه 10-20 لینک ارسال
BAHMAN 48 ارسال شده در 6 بهمن، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، 2016 سلام به نظر من همه ما باید درست کار کنیم منظور از درست یعنی با وجدان کم کاری نکنید دزدی نکنید کثیف کار نکنید اخلاق اخلاق اخلاق داشته باشید صادق باشید مشتری خودش میاد هر چی دوست داری بگیر ولی درست و تمیز تحویلش بده تا دلش رازی باشه دوستی که وایپ میکنی برای انلاک ایرادی نداره ولی برای ویروسی بودن و کند کار کردن ایراد داره این میشه کم کاری تاوان داره همه کارها داره مسافر کش هم تاوان میده چه برسه به ما خلاصه سال هاست که کسی نتونسته نرخی برای این کار تعیین کنه پول برق 40درصد گرون شد 5 تومن فلش مرد یا علی Bahman59547@Gmail.com ------------------------------------------------------------------------------------------------------------- لینک ارسال
rezakeshavarza 15 ارسال شده در 6 بهمن، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، 2016 سلام به نظر من همه ما باید درست کار کنیم منظور از درست یعنی با وجدان کم کاری نکنید دزدی نکنید کثیف کار نکنید اخلاق اخلاق اخلاق داشته باشید صادق باشید مشتری خودش میاد هر چی دوست داری بگیر ولی درست و تمیز تحویلش بده تا دلش رازی باشه دوستی که وایپ میکنی برای انلاک ایرادی نداره ولی برای ویروسی بودن و کند کار کردن ایراد داره این میشه کم کاری تاوان داره همه کارها داره مسافر کش هم تاوان میده چه برسه به ما خلاصه سال هاست که کسی نتونسته نرخی برای این کار تعیین کنه پول برق 40درصد گرون شد 5 تومن فلش مرد یا علی حرفی تو گفته های آقا بهمن نیست من فقط عاشق اینم.......... حرف قلبتو بدونم............ لینک ارسال
علیرضا شاهرخی 1,017 ارسال شده در 6 بهمن، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، 2016 درود وقتیم نوکیا رو میزنم 3000 تومن مردم اینجا دست میکنن 1000 میدن.پس این مشکل مربوط به شهره خرید و شارژ فوری جم و کردیت بازی های موبایلی تمامی بازی های آنلاین لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.