rasol_mohabbat 34 ارسال شده در 5 بهمن، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، 2016 سلام دوستان این مدل گوشی موقع پاور این خطا رو میده چهار تا رام دانلود کردن ولی هیچ کدوم جواب نداد تک هایل و چهار فایل با پیت زدم ولی هیچ جوابی نگرفتم حتی about و چند فایل دیگر که داخل رام بود و رایت نمیشه را حذف کردم ولی جواب نمیده حتی فایل combanetin هم جواب نداد دوستان آگه راه حلی دارند دریغ نکند لینک ارسال
mohsen8 815 ارسال شده در 6 بهمن، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، 2016 کاستوم ریکاوری بزن بعد فرمت کن درست نشد یدونه رام هست که فارسی هم هست با همون ریکاوری نصب میشه اونم تست کن لینک ارسال
rasol_mohabbat 34 ارسال شده در 6 بهمن، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، 2016 نتونستم ریکاوری گیر بیارم میتونید برام اپلود کنید لینک ارسال
steve jobs 33 ارسال شده در 6 بهمن، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، 2016 ریکاوری لازم نیست شما فایل cf-root روش رایت کنید اوکی میشه نیازی به ریکاوری نیست. لینک ارسال
rasol_mohabbat 34 ارسال شده در 6 بهمن، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، 2016 استیو جان چون این مدل خاصه و هیچ فایلی براش گیر نمیاد دنبالش گشتم نبود اگه cf root داری لینک بده لینک ارسال
علیرضا شاهرخی 1,017 ارسال شده در 6 بهمن، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، 2016 استیو جان چون این مدل خاصه و هیچ فایلی براش گیر نمیاددنبالش گشتم نبود اگه cf root داری لینک بده درود با samsung kies رام نصب کن تست کن ببینم میاد بالا خرید و شارژ فوری جم و کردیت بازی های موبایلی تمامی بازی های آنلاین لینک ارسال
steve jobs 33 ارسال شده در 6 بهمن، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، 2016 اینم یه اموزش برای شما لینک ارسال
rasol_mohabbat 34 ارسال شده در 6 بهمن، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، 2016 درود با samsung kies رام نصب کن تست کن ببینم میاد بالا اونم تست کردم ً@*&،8855 لینک ارسال
rasol_mohabbat 34 ارسال شده در 6 بهمن، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، 2016 اینم یه اموزش برای شما استیو جان این روش هم تست کردم جواب نداد لینک ارسال
سجادبیانی 97 ارسال شده در 6 بهمن، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، 2016 گوشی کامل فلش میشه یا نه؟ frp گوشی خاموشه یا روشن؟ اگه روشنه گوشی رو بدونه فایل modem.bin و sboot.bin فلش کن GSM-DEVELOPERS اگه فقط کاری که در توانته انجام بدی از اینکه هستی بهتر نمی شی بدون خرید اشتراک کاربر ویژه شوید عضو شوید 10 پست مفید ارسال کنید کاربر وِیژه شوید و از امکانات رایگان لذت ببرید لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.