ali.saberi 10 ارسال شده در 8 بهمن، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، 2016 با سلام بنده هم این مشکل رو دارم حتی فایل رو باز کردم و بدون اضافه کردن و ادیت هم بستم ولی باز جواب نداد فک کنم علت در بستن برنامه باشه لینک ارسال
MR.Majid 226 ارسال شده در 8 بهمن، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، 2016 فایل رو بدون اینکه فارسی اضافه کنم هم دیکامپایل و دوباره کامپایل میکنم باز هم مشکل ایجاد میکنه و از قسمت زبان ها جلوتر نمیره درود بر شما ... بنده با نرم افزاری که جناب ایلیا گذاشتن داخل سایت فایل رو دیکامپیال کردم وتغییرات رو انجام دادم و کامپایل کردم سپس رایت کردم بدون مشکل: اینم شات: پس نتیجه میگیریم مشکل از طرف شماست. دوباره از اول کار رو دنبال کنید و اعلام نتیجه؟ [sIGPIC][/sIGPIC] لینک ارسال
masoud 241 ارسال شده در 8 بهمن، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، 2016 خیر برادر من مشکل از ما نیست من هم رام گوشی دیگه مثلا a5000 رو کامل فارسی کردم و براحتی هم روی گوشی اجرا شد اما این فایل که برای g6000 هست این مشکل رو داره. لینک ارسال
masoud 241 ارسال شده در 9 بهمن، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، 2016 استاد ایلیا میشه بفرمایید این مشکل مربوط به چی هست که بعضی فایلها رو نمیشه انپک و ریپک کرد. در همین مدل g6000 فایل مخاطبین هم همین ایراد رو داره بعد از کامپایل و دیکامپایل بدون اضافه کردن موردی بعد نصب روی گوشی باز نمیشه لینک ارسال
مدیریت کل سایت ILYA20 2,097 ارسال شده در 9 بهمن، 2016 مدیریت کل سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، 2016 استاد ایلیا میشه بفرمایید این مشکل مربوط به چی هست که بعضی فایلها رو نمیشه انپک و ریپک کرد.در همین مدل g6000 فایل مخاطبین هم همین ایراد رو داره بعد از کامپایل و دیکامپایل بدون اضافه کردن موردی بعد نصب روی گوشی باز نمیشه . برخی رامهای ریسورس نیستند و به همین خاطر فایل apk آنپک نمیشن . بستگی به خطا هم داره باید لاگ مربوطه را قرار دهید تا بررسی شود . موفق باشید اگه این پست بهت کمک کرد دنبال دکمه تشکر نگرد . بجاش تو هم به جامعه آزادت کمک کن. لینک ارسال
masoud 241 ارسال شده در 9 بهمن، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، 2016 .برخی رامهای ریسورس نیستند و به همین خاطر فایل apk آنپک نمیشن . بستگی به خطا هم داره باید لاگ مربوطه را قرار دهید تا بررسی شود . موفق باشید روشی برای حل مشکل رام هایی که ریسورس نیستند وجود نداره؟ لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.