علیرضا شاهرخی 1,017 ارسال شده در 3 بهمن، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، 2016 درود به تمام کاربران انجمن هدف از ایجاد این تاپیک فارسی کردن نرم افزار های کاربردی که ما ایرانیا اذش استفاده میکنیم و متاسفانه ساپورت نرم افزار به فکر نیست من علیرضا شاهرخی هستم در خدمت شما که قبلا نرم افزار اینستاگرام رو فارسی کردم که میتونید پیجشو داخل اینستا دنبال کنید(رایگان شد)@parsiinsta قوانین این تاپیک: 1-تا حد ممکن نرم افزار درخواستی اوپن سورس باشه(صرفا بخاطر کپی رایت) 2-فارسی سازی برنامه ها بستگی به تعداد استرینگ ها داره پس بعد از درخواست یکم صبور باشید. امیدوارم بتونم زبان فارسی رو همونجور که لایقشین براتون به اجرا بزارم خرید و شارژ فوری جم و کردیت بازی های موبایلی تمامی بازی های آنلاین لینک ارسال
hamed67vi 51 ارسال شده در 25 تیر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، 2017 با سلام و درود خدمت استارتر گرامی به نظرم اگه قصد دارید یه همچین برنامه ای پیاده کنید و استقبال شه باید رو برنامه هایی کار شه که واقعا نیازه برنامه ای مثه felksy keyboard که یک کیبورد واقعا عالی واسه آندرویده اما زبان فارسیرو پشتیبانی نمیکنه و فکر نکنم سازندگانشم قصد داشته باشن کیبورد فارسی رو به برنامه اضافه کنن لینک ارسال
علیرضا شاهرخی 1,017 ارسال شده در 25 تیر، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، 2017 با سلام و درود خدمت استارتر گرامیبه نظرم اگه قصد دارید یه همچین برنامه ای پیاده کنید و استقبال شه باید رو برنامه هایی کار شه که واقعا نیازه برنامه ای مثه felksy keyboard که یک کیبورد واقعا عالی واسه آندرویده اما زبان فارسیرو پشتیبانی نمیکنه و فکر نکنم سازندگانشم قصد داشته باشن کیبورد فارسی رو به برنامه اضافه کنن درود حامد جان منظور من از فارسی سازی فقط رابط کاربری هستش و این برنامه خودش رابط کاربری فارسی رو ساپورت میکنه ولی کیبورد فارسی نداره کیبورد فارسی هم توسط من یا شخص دیگه قابل ارائه نیست مگه اینکه سورس دستمون بیاد :u_e011: خرید و شارژ فوری جم و کردیت بازی های موبایلی تمامی بازی های آنلاین لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.