سجادبیانی 97 ارسال شده در 2 بهمن، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، 2016 سلام به همه دوستان گلم دقدقه بیشتر دوستان سرعت پایین دانلود ADSL و هزینه های بالا است انشالله این آموزش به درد دوستان بخوره دو سه روزه که از این روش دارم استفاده می کنم ً@*&،74874 موارد لازم 1.یک گوشی 4G .گوشی امتحان شده J1 110 2.طرح ایرانسل. نصب کردن ایرانسل من اموزش کار اینکه شما دوستان این طرح ایرانسل رو میخرید و گوشی رو به سیستم وصل کنید و از اینترنت گوشی استفاده کنید و از ساعت 6 صبح تا 12 ظهر همان روز می توید 5 گیگ دانلود کنید به همین راحتی سرعت دانلود بستگی به منطقه شما داره شاید برای منطقه شما تا شیش مگ هم برسه. من سه روزه دارم استفاده می کنم با سرعت دانلود 2مگ .که هر گیگ رو توی بیست دقیقه دانلود کردم ً@*&،641 هر گیگ 400 تک تومانی خخخخخً@*&،2202 این طرح رو می تونید هر زوز بخرید با این طرح می تونید ماهی 60 هزار تومان هزینه کنید و 150 گیگ دانلود کنید اینم سرعت دانلود با دانلود منجر با سرعت 2مگً@*&،00 اینم فیلمش 20161102_222739 دوستان تست کنید و سرعت دانلود منطقه خودتون بگید GSM-DEVELOPERS اگه فقط کاری که در توانته انجام بدی از اینکه هستی بهتر نمی شی بدون خرید اشتراک کاربر ویژه شوید عضو شوید 10 پست مفید ارسال کنید کاربر وِیژه شوید و از امکانات رایگان لذت ببرید لینک ارسال
mohsen8 815 ارسال شده در 3 بهمن، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، 2016 سلام غیر از این طرح یه طرح همراه اول هم هست که شبانه هست که میتونید در خود شب با هزار تومن 20 گیگ دانلود کنید طرحشم با *1000*2# هستش لینک ارسال
سجادبیانی 97 ارسال شده در 3 بهمن، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، 2016 سلام غیر از این طرح یه طرح همراه اول هم هست که شبانه هست که میتونید در خود شب با 3 تومن 20 گیگ دانلود کنید طرحشم با *1000*2# هستش اره خوبه راستی سرعت دانلود همراه اول رو با سیستم تست نکردم سرعت دانلود همراه اول تا چقدر میرسه ؟ به اندازه ایرانسل هست ؟ GSM-DEVELOPERS اگه فقط کاری که در توانته انجام بدی از اینکه هستی بهتر نمی شی بدون خرید اشتراک کاربر ویژه شوید عضو شوید 10 پست مفید ارسال کنید کاربر وِیژه شوید و از امکانات رایگان لذت ببرید لینک ارسال
mohsen8 815 ارسال شده در 3 بهمن، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، 2016 اره خوبه راستی سرعت دانلود همراه اول رو با سیستم تست نکردم سرعت دانلود همراه اول تا چقدر میرسه ؟ به اندازه ایرانسل هست ؟ همراه اول نامرد یه طرح داشت 1 تا 11 صبح شبی 3 تومن اونو غیر فال کرده فعلا طرح 2 تا 7 صبحش که 20 گیگ فعال و من راحت سرعتم تا 1.5 مگ میرسه یعنی راحت با همون هزار تومن طرح 2 تا 7 صبح میشه 20 گیگ دانلود کرد منطقه ما هم شهر کوچیکی هستش سرعن هم بین H+ و 3g هستش به صرفه ترین طرح برای دانلود زیاد فعلا همین با هزار تومن 20 گیگ دانلود میشه کرد..با کامپیوتر و تنظیم IDM هم همیشه دانلود میکنم لینک ارسال
hk123 10 ارسال شده در 3 بهمن، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، 2016 همراه اول نامرد یه طرح داشت 1 تا 11 صبح شبی 3 تومن اونو غیر فال کرده فعلا طرح 2 تا 7 صبحش که 20 گیگ فعال و من راحت سرعتم تا 1.5 مگ میرسه یعنی راحت با همون هزار تومن طرح 2 تا 7 صبح میشه 20 گیگ دانلود کرد منطقه ما هم شهر کوچیکی هستش سرعن هم بین H+ و 3g هستش به صرفه ترین طرح برای دانلود زیاد فعلا همین با هزار تومن 20 گیگ دانلود میشه کرد..با کامپیوتر و تنظیم IDM هم همیشه دانلود میکنم الان فعال هست 1 تا 11 ولی شده شبی 5000 تومن لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.