omidsys 10 ارسال شده در 31 دی، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 دی، 2016 سلام مشتری یه j7 f آورده رام پرونده مثل اینکه جایی داده نتونستن راش بندازن، فلش ک میزنم بعد از رایت بوت Field میزنه آموزش هم اینه sw rev check fail device 2 binary 1 یه سایت خارجی هم گفته بود فایل sboot رو*حذف بکن ک گفتم با شما در میون بزارم، دو تا رام امتحان کردم یه تک فایل یه چهار فایل لینک ارسال
Ariomobile 10 ارسال شده در 31 دی، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 دی، 2016 دوست عزیز با حذف بوت بیشتر به مشکل بر مبخورین اروری که در صفحه دانلودینگ نوشتین مربوط به نسخه رامی هست که روی گوشی رایت شده به احتمال بسیار زیاد حدس میزنم اپدیت اکتبرJ700FXXU3BPJ1 روی گوشی نصب هست که اجازه دانگرید به نسخه قدیمی به شما نمیده شما رام اپدیت اکتبر رو دانلود و روی گوشی رایت کنین مشکل حل میشه فقط دقت کنین frp گوشی اگر فعال بود با آموزشی که توی سایت هست اقدام به حذف frp کنین لینک ارسال
Alireza gsm 11 ارسال شده در 2 بهمن، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، 2016 سلام مشتری یه j7 f آورده رام پرونده مثل اینکه جایی داده نتونستن راش بندازن، فلش ک میزنم بعد از رایت بوت Field میزنه آموزش هم اینه sw rev check fail device 2 binary 1 یه سایت خارجی هم گفته بود فایل sboot رو*حذف بکن ک گفتم با شما در میون بزارم، دو تا رام امتحان کردم یه تک فایل یه چهار فایل این لینک رام شما: Download firmware: J700FXXU3BPJ1_J700FOJV3BPJ1_THR - SamMobile اعلام نتیجه کنید برای بسته شدن تاپیک دست هایی که کمک میکنند مقدس تر از لب هایی هستند دعا میکنند تلگرام : 9398959796 لینک ارسال
hamed67vi 51 ارسال شده در 2 بهمن، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، 2016 طبق گفته ی دوستان عمل کنید و آخرین نسخه رو رایت کنید از اسمارت سویچ هم میتونید استفاده کنید در ضمن در انتخاب نام موضوع دقت کنید/اصلاح شد لینک ارسال
omidsys 10 ارسال شده در 4 بهمن، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، 2016 با اخرین نسخه گوشی راه افتاد لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.