jalilzadeh 98 ارسال شده در 31 دی، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 دی، 2016 آموزش نصب منو فارسی بر روی آیفون 6S ورژن IOS 9.3.3 *********************************** سلام و درود بر همه دوستان اول با استفاده از آموزش زیر گوشی رو جیلبریک کنید. آموزش جیلبریک iOS 9.2-9.3.3 به کمک نسخه انگلیسی Pangu بعد: 1- سورس repo.insanelyi.com در سیدیا ادد کنید. 2- از قسمت search سیدیا persian رو جستجو کنید. 3- توییک Persian Language for ios 7 رو نصب کنید و از گوشی خود با منو فارسی لذت ببرید. 4- در تنظیمات گوشی وارد مسیر General – Language & Region – iphone Language و زبان فارسی رو انتخاب کنید. GSM-DEVELOPERS THE BEST FORUM There's always a way to solve problems لینک ارسال
aetork 10 ارسال شده در 1 بهمن، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، 2016 فقط یک سوال آیا این روش روی آیفون 5 و 5s هم جوابگو هست؟ لینک ارسال
DawoodZzz 132 ارسال شده در 1 بهمن، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، 2016 سلام امکان جلبریک ایفون 5 نمیدونم وجود داره یا نه چندین روش تست کردم ولی جوابگو نبوده به گفته یکی از افراد دستگاه 32 بیتی هستش و جلبریک نمیشه اگه کسی از اساتید اطلاعاتی داره و اگه امکانش هست که جلبریک بشه یه تاپیک جدید درباره این موضوع باز کنه. خدایا گناهانم را مثله آرزوهایم نادیده بگیر. لینک ارسال
artoor32 13 ارسال شده در 1 بهمن، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، 2016 سلامامکان جلبریک ایفون 5 نمیدونم وجود داره یا نه چندین روش تست کردم ولی جوابگو نبوده به گفته یکی از افراد دستگاه 32 بیتی هستش و جلبریک نمیشه اگه کسی از اساتید اطلاعاتی داره و اگه امکانش هست که جلبریک بشه یه تاپیک جدید درباره این موضوع باز کنه. فعلا از جیلبریک خبری نیست و بسته شده برروی ورژن های جدید. اگر بیاد برای همه میاد.ولی اگر دستگاهتون 9.3.3 به پایین هست میتونید جیلبریک کنید ولی فقط دستگاهای 64 بیت و 5اس به بالا.ایفون 5 در 9.3.3 پشتیبانی نمیشه. لینک ارسال
BAHMAN 48 ارسال شده در 1 بهمن، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، 2016 سلام نمیخوام دلسردتون کنم ولی این روش یک بار قابل استفادس یعنی شما وقتی گوشی رو به زبان انگیلیسی برگردونید فارسی میپره و این فارسی برای ورژن 7 9 کجا 7 کجا یا علی Bahman59547@Gmail.com ------------------------------------------------------------------------------------------------------------- لینک ارسال
artoor32 13 ارسال شده در 2 بهمن، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، 2016 سلام نمیخوام دلسردتون کنم ولی این روش یک بار قابل استفادس یعنی شما وقتی گوشی رو به زبان انگیلیسی برگردونید فارسی میپره و این فارسی برای ورژن 7 9 کجا 7 کجا یا علی درسته. در ios8 هم این مشکل بود اگر توپیک Persian Language for ios 7 نصب میکردیم.توپیک برای ios 8 هم هست فکنم سازگاری بهتری از توپیک ios7 داره و باگهاش کمتره... لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.