artoor32 13 ارسال شده در 31 دی، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 دی، 2016 آموزش متد جدید قرار گرفته شد.(حل مشکل وصل نشدن تماس اظطراری) http://forum.gsm-developers.com/thread12511.html لینک ارسال
Ariomobile 10 ارسال شده در 31 دی، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 دی، 2016 با چند زبان مختلف و چند بار وایپ کردن و چند سیم کارت هم تست کردم نشد که نشد لینک ارسال
artoor32 13 ارسال شده در 1 بهمن، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، 2016 با چند زبان مختلف و چند بار وایپ کردن و چند سیم کارت هم تست کردم نشد که نشد از کدوم روش رفتید دوست من.کجای کار مشکل دارید ؟ لینک ارسال
mohsen1987 22 ارسال شده در 1 بهمن، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، 2016 دوستان با این روش که میگم تست کنید.........یه هندزفری بلوتوث داشته باشین با 911 تماس بگیرین بلوتوث رو روشن کنید در صفحه تماس هندزفری رو با بلوتوث متصل کنید وقتی هندزفری وصل شد به گوشی ..گوشی رو خاموش کنید و سیم کارت رو در بیارین ...بعد دوباره به وای فا وصل بشین در صفحه License گوگل هندزفری رو انتخاب کنید (نشد چند بار پشت سرهم بزنید )درخواست یه کلمه رو در هندزفری میکنه اونو تکرار کنید بعد صفحه جدید کلمه my file رو بنویسید وارد فایل منجر میشید نرم افزار گوگل اکانت رو نصب و ادامه کار که بلدین دیگه.... مهندس اگر میشه یه اسکرین شات از صفحه License بزارین ..... آخه خیلی طولانیه هر چی گشتم گوگل هندسوری رو ندیدم لینک ارسال
Ariomobile 10 ارسال شده در 1 بهمن، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، 2016 از کدوم روش رفتید دوست من.کجای کار مشکل دارید ؟ با آموزش شما مشکل حل شد سپاس لینک ارسال
ei.g.a 17 ارسال شده در 2 بهمن، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، 2016 درود با تشکر از استارتر عزیز بابت پست مفیدشون تاپیک بسته شد لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.