MR.Majid 226 ارسال شده در 28 دی، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، 2016 ارایه نرم افزاری جهت آنپک و ریپک فایل system.img ***************************************************** با سلام و درود خدمت دوستان عزیز ... در این پست قسط دارم نرم افزاری بهتون معرفی کنم جهت آنپک و ریپک فایل system.img قبلا استاد ایلیا عزیز بسیار راجب آنپک و ریپک توضیح دادند ... بنده نرم افزاری رو که بهتون ارایه میدم چند کار میتونه انجام بده: 1 . آنپک فایل system.img.boot.img و فایل ریکاوری 2 . با این نرم افزار میتونید تمامی ویروس های موجود در در رام های mtk رو حذف کنید.هر گونه ویروس جدیدی که باشد و .... بزودی آموزش بصورت کامل و تصویری ارایه میشود لطفا صبور باشید ... [sIGPIC][/sIGPIC] لینک ارسال
MR.Majid 226 ارسال شده در 29 دی، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، 2016 با سلام ودرود خدمت دوستان در این پست میخوام که نرم افزاری براتون قرار بدم جهت آنپ و ریپک فایل system.img و ... خب اول یه عکس از محیط بر نامه براتون میذارم: برای این که بخواهیم فایل system.img رو آنپک کنیم: اینم لینک فیلم آموزشی به صورت تصویری خدمت دوستان [email protected] پسورد فایل:MR.Majid لینک نرم افزار: MTK_Extractor_MR.Majid هنوز ادامه داره ... دوستان به بزرگی خودتون ببخشید تمیز نمیتونم توضیح بدم هر لحضه مشتری میاد برات انشاا... بزودی آموزش های خوبی میذارم داخل سایت. [sIGPIC][/sIGPIC] لینک ارسال
reza.golden 10 ارسال شده در 5 بهمن، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، 2016 درود واقعا آمورشتون پسندیده بودً@*&،852 آنکه پرنده نیست نباید در پرتگاه ها آشیانه بسازد.... لینک ارسال
MR.Majid 226 ارسال شده در 13 بهمن، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، 2016 درود دوباره ... دوستان با این نرم افزاری که بنده قرار دادم خیلی راحت میتونید بدون کوچک ترین ارور فایل های خود رو آنپ و ریپک کنید. یه خوبی دیگه مثلا فایل system.img شما 2 گیگ هستش شما با این نرم افزار میتونید تبدیلش کنید مثال به 1 گیگو 300 مگابایت بدون کوچکترین ارور رایت میشه. با ما همراه باشین ... [sIGPIC][/sIGPIC] لینک ارسال
rez6 12 ارسال شده در 3 تیر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، 2017 من باچند تا ورژن تست کردم ریپک نمیکنه ارور میده لینک ارسال
rez6 12 ارسال شده در 16 تیر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، 2017 کسی نیست ............. لینک ارسال
masoud 241 ارسال شده در 17 تیر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، 2017 کسی نیست ............. سلام مدل گوشی و همچنین خطایی که میده رو بفرمایید. لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.