ali-f16 12 ارسال شده در 29 دی، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، 2016 سلام با فایل combination_oxa_fa50_g920fxxu4apf1_oxa4apf1_cl6658768_qb10183466 اختاپوس من دانلود کردم زدم تونست ریپیر سریال کن درست شد هر فایل میزدن تمیشد فایل دانگل بست هم زدم نشد لینک ارسال
سجادبیانی 97 ارسال شده در 29 دی، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، 2016 یه بار با خود برنامه smart آپدیت کنید سلام ممنون میشم راهنمایی کنید چون با این نرم افزار کار نکردم سلام با فایل combination_oxa_fa50_g920fxxu4apf1_oxa4apf1_cl6658768_qb10183466 اختاپوس من دانلود کردم زدم تونست ریپیر سریال کن درست شد هر فایل میزدن تمیشد فایل دانگل بست هم زدم نشد سلام ممنون فقط باکس z3x دارم اگه لینک از این رامی که گفتید دارید ممنون میشم لینک بدید GSM-DEVELOPERS اگه فقط کاری که در توانته انجام بدی از اینکه هستی بهتر نمی شی بدون خرید اشتراک کاربر ویژه شوید عضو شوید 10 پست مفید ارسال کنید کاربر وِیژه شوید و از امکانات رایگان لذت ببرید لینک ارسال
ali-f16 12 ارسال شده در 29 دی، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، 2016 سلام ممنون میشم راهنمایی کنید چون با این نرم افزار کار نکردم سلام ممنون فقط باکس z3x دارم اگه لینک از این رامی که گفتید دارید ممنون میشم لینک بدید سلام اگه فایل را هم بدم نمتونی با باکس دیگه بزنی اگه خیلی گیری بفرست برات درست کن لینک ارسال
سجادبیانی 97 ارسال شده در 29 دی، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، 2016 سلام اگه فایل را هم بدم نمتونی با باکس دیگه بزنی اگه خیلی گیری بفرست برات درست کن ممنون خودم درست کنم بهتره البته با کمک دوستانً@*&،454 GSM-DEVELOPERS اگه فقط کاری که در توانته انجام بدی از اینکه هستی بهتر نمی شی بدون خرید اشتراک کاربر ویژه شوید عضو شوید 10 پست مفید ارسال کنید کاربر وِیژه شوید و از امکانات رایگان لذت ببرید لینک ارسال
hadi000 16 ارسال شده در 29 دی، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، 2016 نرم افزار smart switch رو دانلود کن گوشی رو بهش وصل کن و رام منطقه رو بهت میده.اون رام فلش کن رو گوشی اگه مشکل نرم افزاری باشه بیسباند بر میگرده. لینک ارسال
سجادبیانی 97 ارسال شده در 29 دی، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، 2016 نرم افزار smart switch رو دانلود کن گوشی رو بهش وصل کن و رام منطقه رو بهت میده.اون رام فلش کن رو گوشی اگه مشکل نرم افزاری باشه بیسباند بر میگرده. نمی شه توی پست هفت توضیح دادم GSM-DEVELOPERS اگه فقط کاری که در توانته انجام بدی از اینکه هستی بهتر نمی شی بدون خرید اشتراک کاربر ویژه شوید عضو شوید 10 پست مفید ارسال کنید کاربر وِیژه شوید و از امکانات رایگان لذت ببرید لینک ارسال
سجادبیانی 97 ارسال شده در 30 دی، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، 2016 دوستان راه حلی ندارید؟ً@*&،+63 GSM-DEVELOPERS اگه فقط کاری که در توانته انجام بدی از اینکه هستی بهتر نمی شی بدون خرید اشتراک کاربر ویژه شوید عضو شوید 10 پست مفید ارسال کنید کاربر وِیژه شوید و از امکانات رایگان لذت ببرید لینک ارسال
hamed67vi 51 ارسال شده در 30 دی، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، 2016 دوستان راه حلی ندارید؟ً@*&،+63 با سلام و درود برنامه اسمارت سویچ رو باز کن از قسمت more شما emergency software رو انتخاب کن تو قسمت device مدل دستگاه رو به صورت SM-G920F وارد کن بعد سریال گوشیو میخواد بدی رام منطقه رو برمیداره اگه با این روش حل نشد به زودی آموزش ترمیم سریالشو میزارم که بدون باکس اوکی کنید گوشیو چون دیگه گوشی دانگرید نمیشه که بخواید سرت رایت کنید لینک ارسال
سجادبیانی 97 ارسال شده در 30 دی، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، 2016 با سلام و درودبرنامه اسمارت سویچ رو باز کن از قسمت more شما emergency software رو انتخاب کن تو قسمت device مدل دستگاه رو به صورت SM-G920F وارد کن بعد سریال گوشیو میخواد بدی رام منطقه رو برمیداره اگه با این روش حل نشد به زودی آموزش ترمیم سریالشو میزارم که بدون باکس اوکی کنید گوشیو چون دیگه گوشی دانگرید نمیشه که بخواید سرت رایت کنید متاسفانه با نرم افزار Smart Switch نمیشه ارور میده پس منتظر آموزش می مونمً@*&،454 GSM-DEVELOPERS اگه فقط کاری که در توانته انجام بدی از اینکه هستی بهتر نمی شی بدون خرید اشتراک کاربر ویژه شوید عضو شوید 10 پست مفید ارسال کنید کاربر وِیژه شوید و از امکانات رایگان لذت ببرید لینک ارسال
hamed67vi 51 ارسال شده در 30 دی، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، 2016 با این فایل یه امتحانی بکن ببین اوکی میشه https://drive.google.com/file/d/0B40ItdHKfkyQNkxfTzhDMWJaWTg/view https://drive.google.com/file/d/0B40ItdHKfkyQb1dNN045Sy12OWc/view فایل پیت هم ست کن حتما لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.