سجادبیانی 97 ارسال شده در 27 دی، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، 2016 سلام به همه سلام مشتری گوشی آورده میگه از طریق وایفای آپدیت کرده بعد آپدیت سریال و بیس باند پریده ممنون میشم راهنمایی کنید http://uupload.ir/files/9ntm_screenshot_20161027-183545.pnghttp://uupload.ir/files/811m_screenshot_20161027-183608.png GSM-DEVELOPERS اگه فقط کاری که در توانته انجام بدی از اینکه هستی بهتر نمی شی بدون خرید اشتراک کاربر ویژه شوید عضو شوید 10 پست مفید ارسال کنید کاربر وِیژه شوید و از امکانات رایگان لذت ببرید لینک ارسال
masoud 241 ارسال شده در 27 دی، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، 2016 سلام از طریق سریال و imei به وسیله برنامه Smart Switch ببینید مال کدوم منطقه هست آخرین ورژن رو بگیرید و رایت کنید. لینک ارسال
سجادبیانی 97 ارسال شده در 27 دی، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، 2016 سلاماز طریق سریال و imei به وسیله برنامه Smart Switch ببینید مال کدوم منطقه هست آخرین ورژن رو بگیرید و رایت کنید. ممنونً@*&،454 مشتری کارتون گوشی رو نیاورده است فردا بیاره از روی اون آخرین ورژنش رو دانلود می کنم GSM-DEVELOPERS اگه فقط کاری که در توانته انجام بدی از اینکه هستی بهتر نمی شی بدون خرید اشتراک کاربر ویژه شوید عضو شوید 10 پست مفید ارسال کنید کاربر وِیژه شوید و از امکانات رایگان لذت ببرید لینک ارسال
سجادبیانی 97 ارسال شده در 28 دی، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، 2016 سلاماز طریق سریال و imei به وسیله برنامه Smart Switch ببینید مال کدوم منطقه هست آخرین ورژن رو بگیرید و رایت کنید. میشه یه توضیحی در مورد این نرم افزار بدید چون تاحالا با این نرم افزار کار نکردم GSM-DEVELOPERS اگه فقط کاری که در توانته انجام بدی از اینکه هستی بهتر نمی شی بدون خرید اشتراک کاربر ویژه شوید عضو شوید 10 پست مفید ارسال کنید کاربر وِیژه شوید و از امکانات رایگان لذت ببرید لینک ارسال
raze 10 ارسال شده در 28 دی، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، 2016 میشه یه توضیحی در مورد این نرم افزار بدید چون تاحالا با این نرم افزار کار نکردم imei و sn رو وارد میکنید. خودش فریمور مخصوص به همون منطقه رو دانلود میکنه. اما همه گوشی ها رو ساپورت نمیکنه لینک ارسال
masoud 241 ارسال شده در 28 دی، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، 2016 بعد از اجرای برنامه به قسمت more رفته و گزینه اول emergency software recovery and initialization انتخاب کنیددر صفحه باز شده به تب device initialization برید مدل گوشی را وارد کنید به طور کامل مثلا GT-I9300 روی search کلیک کنید بعد در قسمت S/N: سریال گوشی رو وارد کنید و OK کنید تا بیلد نامبر مخصوص اون گوشی رو نشون بده. لینک ارسال
سجادبیانی 97 ارسال شده در 29 دی، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، 2016 بعد از اجرای برنامه به قسمت more رفته و گزینه اول emergency software recovery and initialization انتخاب کنیددر صفحه باز شده به تب device initialization برید مدل گوشی را وارد کنید به طور کامل مثلا GT-I9300 روی search کلیک کنید بعد در قسمت S/N: سریال گوشی رو وارد کنید و OK کنید تا بیلد نامبر مخصوص اون گوشی رو نشون بده. سلام ممنون طبق فرمایش شما جلو رفتم ولی ارور میده http://uupload.ir/files/st5x_capture.jpg گوشی دراصل G920F است ولی رام روی گوشی و پشت گوشی زدهG920FD رام از خوده شرکت دستگاری شده بوده برای همین طرف که اومده با وایفای آبدیت کرده بیس باند پریده توی دانلودینگ زده G920F منم به بالاترین ورژن فلش کردم ولی سریال و بیس باند برنگشته دوستان ممنون میشم راهنمایی کنید کسی فایل سرت این مدل رو داره؟ GSM-DEVELOPERS اگه فقط کاری که در توانته انجام بدی از اینکه هستی بهتر نمی شی بدون خرید اشتراک کاربر ویژه شوید عضو شوید 10 پست مفید ارسال کنید کاربر وِیژه شوید و از امکانات رایگان لذت ببرید لینک ارسال
سجادبیانی 97 ارسال شده در 29 دی، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، 2016 دوستان میخام سرت رایت کنم ولی باکس گوشی رو تو حالت adb شناسایی نمی کنه یه بار شانسی شناخت ولی دیگه نمی شناسه روی هر گزینه ای میذارم شناسایی نمیشه ممنون میشم راهنمایی کنید سوکت شارژ سالمه دارم فلش می کنم ولی نمی دونم چرا نمیشه سرت رایت کرد GSM-DEVELOPERS اگه فقط کاری که در توانته انجام بدی از اینکه هستی بهتر نمی شی بدون خرید اشتراک کاربر ویژه شوید عضو شوید 10 پست مفید ارسال کنید کاربر وِیژه شوید و از امکانات رایگان لذت ببرید لینک ارسال
سجادبیانی 97 ارسال شده در 29 دی، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، 2016 بلاخره شانسی شناخت ولی آخر کار ارور error (8) دادً@*&،6569 ممنون میشم راهنمایی کنیدً@*&،9526 GSM-DEVELOPERS اگه فقط کاری که در توانته انجام بدی از اینکه هستی بهتر نمی شی بدون خرید اشتراک کاربر ویژه شوید عضو شوید 10 پست مفید ارسال کنید کاربر وِیژه شوید و از امکانات رایگان لذت ببرید لینک ارسال
masoud 241 ارسال شده در 29 دی، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، 2016 یه بار با خود برنامه smart آپدیت کنید لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.