siahishab 10 ارسال شده در 27 دی، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، 2016 عرض سلام و خسته نباشید خدمت اساتید عزیز میخواستم ازتون درخواست کنم اموزش دانگرید برای این گوشی از مارشمالو به لالیپاپ رو قرار بدین من چندین بار تست کردم با رام تک فایل و چهار فایله ولی فلش نمیشن حتی اندروید 6 هم روش فلش نمیشه و فقط از طریق اسمارت سویچ میشه فلشش کرد اگه میشه راهنمایی کنین لگ زدن گوشی داره اذیت میکنه لینک ارسال
siahishab 10 ارسال شده در 27 دی، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، 2016 فایل کامبینیشن جواب نداد منتظر پیشنهادات شما هستم لینک ارسال
siahishab 10 ارسال شده در 28 دی، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، 2016 خوب دوستان من خدمتتون عارض بشم که اگر این گوشی رو با مشخصه fxxs3 - fxxu3 فلش کرده باشید باید دنباله همون رام باشید یعنی یه فایلی دانلود کنید که u3 یا s3 باشه در غیر این صورت روی گوشی رایت نمیشه چشمتونو از دانگرید ببندید کل فریمور هارو گشتم هیچ فریمور 5.1.1 با این مشخصه وجود نداشت کامبینشن رو هم برای فروش قرار دادن میتونین با پی پال بخرین لینک ارسال
raze 10 ارسال شده در 28 دی، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، 2016 نسخه هایی که تست کردید رو نفرمودید.اگر این نسخه رو تست نکردید تست کنید a510fxxu1aolb_ojp_a510fdojp1aola یک نمونه اندروید 6 با همین فایل به راحتی دانگرید شد لینک ارسال
siahishab 10 ارسال شده در 28 دی، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، 2016 نسخه هایی که تست کردید رو نفرمودید.اگر این نسخه رو تست نکردید تست کنیدa510fxxu1aolb_ojp_a510fdojp1aola یک نمونه اندروید 6 با همین فایل به راحتی دانگرید شد نسخه های زیادی در دسترس نبود ولی اونایی که داشتم همشون u1 - u2 بودن که هیچ کدوم رایت نمیشدن لینک ارسال
MR.Shafiei 63 ارسال شده در 28 دی، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، 2016 دوست من رام مربوط به منطقه ی خود گوشی رو رو گوشی رایت کنید حتما رایت میشه به کسانی که به شما حسودی میکنند ، احترام بگذارید زیرا اینها کسانی هستند که صمیمانه پذیرفته اند شما از آنها برترید.... :dddddd:dddddd لینک ارسال
siahishab 10 ارسال شده در 29 دی، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، 2016 دوست من رام مربوط به منطقه ی خود گوشی رو رو گوشی رایت کنید حتما رایت میشه منطقه مربوطه xsg هست اگه رامی دارین خوش حال میشم لینکشو قرار بدین تا تست کنم لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.